logo

A-Evolution

Anime - Evolution || Anime online || Manga online
post-thumb
Blue Period – Episodul 04
avatar
Dragoș 04/12/2021 0 579
Sometimes people use thought to not participate in life.
Blue Period – Episodul 04
Încotro ne îndreptăm?
Midori Xiphion Dragoș Dev
Click pentru a viziona
*Butonul "Click pentru a viziona" te va duce spre postarea de pe site-ul nostru principal unde poţi viziona episodul / filmul / capitolul manga.
Blue Period

Vizionare plăcută la episodul 4 din Blue Period!

Vă mulțumim că vizionați seria pe A-Evolution!

Despre serie

Yatora Yaguchi, elev în al doilea an de liceu, este un delincvent cu note foarte bune, totuși nu este motivat să-și găsească drumul în viață. Acesta învață din greu pentru a avea în continuare note cât mai mari, deși își petrece timpul liber cu prietenii săi, care sunt la fel de nemotivați în a-și găsi un scop în viață. În ciuda faptului că Yatora manifestă un comportament nepăsător, lipsit de griji, el visează să descopere acea activitate care să-i ofere satisfacție.

În timp ce-și analizează situația, Yatora constată că admiră un peisaj vibrant din Shibuya. Incapabil să exprime ceea ce simte privind această priveliște uluitoare, el ia o pensulă în mână, sperând că toate gândurile sale vor transpuse pe pânză. După ce îi este lăudată munca, bucuria pe care o simte îl determină încerce să dea admiterea la Universitatea de Arte din Tokyo, o școală extrem de competitivă, care acceptă doar unul din 200 de candidați.

Yatora se va confrunta cu multe dificultăți. Totodată, trebuie să obțină acordul părinților săi. În speranța de a obține unul dintre cele cinci locuri ale programului ales de el, Yatora trebuie să demonstreze că lipsa sa de experiență nu-i o piedică.

Lasă un comentariu

Comentarii

0 comentarii la „Blue Period – Episodul 04

Social
Despre A-Evolution
logo
Acest site este un proiect creat de fani pentru fanii de anime și manga subtitrate gratuit in română. Vă mulțumim că ați ales să vizionați seriile preferate pe site-ul nostru!
Despre vizionarea episoadelor
Episoadele pot fi vizionate de pe forum! Imaginile puse în postări duc spre postările de pe forum, nu spre site-uri dubioase care să vă bage viruși în PC-uri, telefoane etc. 🙂
Dă o bere la echipă 🍺
donare-image
Recomandare