logo

A-Evolution

Anime - Evolution || Anime online || Manga online
post-thumb
Aharen-san wa Hakarenai – Episodul 09
avatar
Gabs 15/08/2022 0
Aharen-san wa Hakarenai – Episodul 09
Am răcit, ă?
Arctic Gabs Zerox AraZeL
Click pentru a viziona
*Butonul "Click pentru a viziona" te va duce spre postarea de pe site-ul nostru principal unde poţi viziona episodul / filmul / capitolul manga.
Aharen-san wa Hakarenai

Vizionare placută la Aharen-san wa Hakarenai Episodul 09. Aharen-san wa Hakarenai Ep 9 online subtitrat, Aharen Is Indecipherable ep 09 in romana.

Vă mulțumim că alegeți să vizionați anime-ul subtitrat in romana pe A-Evolution!

Vă invităm să vizionați și restul episoadelor din Aharen-san wa Hakarenai pe forum!

This image has an empty alt attribute; its file name is 274244308_3890267394431887_721533090037252788_n-1024x1024.jpg
Ahare rosub

Despre Aharen-san wa Hakarenai

Reina Aharen 

O fetiță mică, timidă și de neînțeles, care se atașează de Raidou după ce acesta începe să vorbească cu ea. Ea are un prost simț al spațiului personal.

Matsuboshi Raidou 

Un tip înalt, calm și, în general, drăguț, care are grijă de Reina. Vrea să o ajute să își rezolve problemele, în ciuda faptului că nu sunt ale lui.

Synopsis

La începutul primului său an de liceu, tot ce își dorește Matsuboshi Raidou este să își facă prieteni, începând cu drăguța și micuța de statură Reina Aharen cu care stă chiar lângă el în clasă. Fără ca Raidou să știe, Reina împărtășește același sentiment, dar are o problemă. Stângace și timidă, Reina este incapabilă să determine cât de prietenoasă trebuie să fie atunci când abordează o persoană.

Din cauza incapacității totale a Reinei de a măsura spațiul personal, cei doi se străduiesc să își creeze o prietenie improbabilă, deoarece chiar și cele mai simple sarcini, cum ar fi să vorbească, par imposibile pentru ei. Dar, în ciuda nenumăratelor provocări, dar inutile, care le pun piedici celor doi, Raidou, cu o imaginație debordantă, va face orice pentru a se împrieteni cu indescifrabila Reina.Despre serie

Povestea are în prim plan viața indescifrabilă a lui Reina Aharen, o liceană mică de statură și tăcută, și a lui Raidou, colegul ei din banca alăturată. Problema cea mai mare a lui Aharen este păstratul distanței dintre ea și ceilalți, fapt ce l-a făcut și pe Raidou să creadă că îl ignoră. La un moment dat, Raidou ridică radiera pe care Aharen a scăpat-o, iar asta duce la cel mai ciudat eveniment din viața lui.

Lasă un comentariu

Comentarii

0 comentarii la „Aharen-san wa Hakarenai – Episodul 09

Social
Despre A-Evolution
logo
Acest site este un proiect creat de fani pentru fanii de anime și manga subtitrate gratuit in română. Vă mulțumim că ați ales să vizionați seriile preferate pe site-ul nostru!
Despre vizionarea episoadelor
Episoadele pot fi vizionate de pe forum! Imaginile puse în postări duc spre postările de pe forum, nu spre site-uri dubioase care să vă bage viruși în PC-uri, telefoane etc. 🙂
Dă o bere la echipă 🍺
donare-image
Recomandare