logo

A-Evolution

Anime - Evolution || Anime online || Manga online
(Serie: Mieruko-chan)
post-thumb
Akuma no Riddle
avatar
Amza 08/07/2020 0 644
Akuma no Riddle
Yukkii Yukkii
Resincronizare: Dani199 ||
Coma21, B0ST0N&Zerox189
Click pentru a viziona
*Butonul "Click pentru a viziona" te va duce spre postarea de pe site-ul nostru principal unde poţi viziona episodul / filmul / capitolul manga.
Akuma no Riddle

Acesta este pachetul complet al seriei Akuma no Riddle. Vă lăsăm aici un trailer pentru a vă face o idee despre serie. Vă mulțumim că ne-ați ales.

Despre serie

Tokaku Azuma doar ce s-a transferat la școala de elită Myoujou, o școală privată pentru fete. Dar există o problemă: ea, împreună cu încă 11 colegi din clasa Neagră, sunt niște asasini care iau parte la uciderea colegului lor, Haru Ichinose. Oricine reușete va avea cea mai desăvârșită dorință împlinită, nu contează de dificultate sau cost. Oricum, fiecare asasin are doar o șansă, daca eșuează, sunt exmatriculați.

În ciuda recompensei uimitoare, Tokaku decide să urmeze un alt plan. Deși Haru e ținta ei, tânăra asasină se află în poziția de a fi atrasă fix de persoana pe care trebuie să o ucidă. Cu toată clasa ațintită pe Haru, Tokaku refuză să-și lase prietena să moară, jurând s-o protejeze de setea de sângă aflată în continuă creștere.

Apasă aici pentru a viziona seria!

Mai multe postări din serie
Lasă un comentariu

Comentarii

0 comentarii la „Akuma no Riddle

Social
Despre A-Evolution
logo
Acest site este un proiect creat de fani pentru fanii de anime și manga subtitrate gratuit in română. Vă mulțumim că ați ales să vizionați seriile preferate pe site-ul nostru!
Despre vizionarea episoadelor
Episoadele pot fi vizionate de pe forum! Imaginile puse în postări duc spre postările de pe forum, nu spre site-uri dubioase care să vă bage viruși în PC-uri, telefoane etc. 🙂
Dă o bere la echipă 🍺
donare-image
Recomandare