logo

A-Evolution

Anime - Evolution || Anime online || Manga online
post-thumb
Ano Natsu de Matteru
avatar
Amza 08/07/2020 0 476

Traducere: NBI
Verificare: Andrei10
Karaoke: Zerox189
Encoding: Zerox189

 • Tip: TV
  Episoade: 12
  Statut: Complet
  Apariție: Ian 10, 2012 to Mar 27, 2012
  Studio: J.C.Staff
  Genuri: Comedie, Dramă, Dragoste, Sci-Fi, Slice of Life
  Durată: 23 min. per episod
  Rating: PG-13

Apasă aici pentru a viziona seria!

Descriere:
În timp ce iși testa camera pe un pod într-o noapte de vară, Kaito Kirishima vede o lumină albastră pe cer, doar ca să fie aruncat peste balustradă câteva secunde mai târziu. Înainte să-și piardă cunoștința, o mână se apropie și îl apucă. Amețit și confuz, Kaito se trezește dimineață întrebându-se cum a ajuns înapoi la el în cameră fără vreo rană sau amintire din noaptea trecută. În timp ce continuă cu viața lui obișnuită, Kaito și prietenii lui discută ce să facă cu camera lui, căzând de acord într-un final să facă un film în vacanța de vară ce avea să vină. Observând că Kaito e interesat de seniorul lui Ichika Takatsuki, prietenul său Tetsurou Ishikagi decide să o invite și pe ea, cât și pe prietena lui Remon Yamano, să se alăture proiectului lor.
În ceea ce devine una din cele mai distractive și captivante veri din viețile lor, Kaito și prieteni lui află că timpul petrecut de ei nu este doar despre crearea unui film, ci ceva cu mult mai multă însemnătate care îi va forța să se confrunte cu sentimentele lor adevărate pentru ceilalți.


Preview:

Despre serie

În timp ce iși testa camera pe un pod într-o noapte de vară, Kaito Kirishima vede o lumină albastră pe cer, doar ca să fie aruncat peste balustradă câteva secunde mai târziu. Înainte să-și piardă cunoștința, o mână se apropie și îl apucă.

Amețit și confuz, Kaito se trezește dimineață întrebându-se cum a ajuns înapoi la el în cameră fără vreo rană sau amintire din noaptea trecută. În timp ce continuă cu viața lui obișnuită, Kaito și prietenii lui discută ce să facă cu camera lui, căzând de acord într-un final să facă un film în vacanța de vară ce avea să vină. Observând că Kaito e interesat de seniorul lui Ichika Takatsuki, prietenul său Tetsurou Ishikagi decide să o invite și pe ea, cât și pe prietena lui Remon Yamano, să se alăture proiectului lor.

În ceea ce devine una din cele mai distractive și captivante veri din viețile lor, Kaito și prieteni lui află că timpul petrecut de ei nu este doar despre crearea unui film, ci ceva cu mult mai multă însemnătate care îi va forța să se confrunte cu sentimentele lor adevărate pentru ceilalți.

Mai multe postări din serie
Lasă un comentariu

Comentarii

0 comentarii la „Ano Natsu de Matteru

Social
Despre A-Evolution
logo
Acest site este un proiect creat de fani pentru fanii de anime și manga subtitrate gratuit in română. Vă mulțumim că ați ales să vizionați seriile preferate pe site-ul nostru!
Despre vizionarea episoadelor
Episoadele pot fi vizionate de pe forum! Imaginile puse în postări duc spre postările de pe forum, nu spre site-uri dubioase care să vă bage viruși în PC-uri, telefoane etc. 🙂
Dă o bere la echipă 🍺
donare-image
Recomandare