logo

A-Evolution

Anime - Evolution || Anime online || Manga online
(Serie: Megalobox 2)
post-thumb
Black Bullet
avatar
Dragoș 12/03/2022 0 249
Sometimes people use thought to not participate in life.
Black Bullet
Pachet Complet
Click pentru a viziona
*Butonul "Click pentru a viziona" te va duce spre postarea de pe site-ul nostru principal unde poţi viziona episodul / filmul / capitolul manga.
Black Bullet

Aici găsiți toate episoadele din Black Bullet online rosub tradus subtitrat in romana!

Vă mulțumim că alegeți să vizionați seria pe A-Evolution!

Despre serie

Black Bullet rosub are loc în anul 2021, un virus cunoscut ca și „Gastrea” infectează lumea și-i transformă în monștri. Cei ce au supraviețuit trăiesc acum în spatele zidurilor Monolith, ziduri făcute din Varanium, singurul material care îi poate răni pe Gastrea.

Pentru a combate pericolul virusului Gastrea, „Copiii Blestemați” în corpuri de fetițe ce conțin cantitați foarte mici de virus care le le oferă abilități superumane-, numite oficial Inițiatori de către Securitatea Civilă Tendo, li se dau parteneri numiți Promotori. Oameni care au ca scop ghidarea și protejarea tinerelor Inițiator.

Aceste echipe de câte două persoane sunt trimise în afară pentru a lupta cu monștrii creați de către virului Gastrea, ținându-i la depărtare.
Black Bullet se învârte în jurul echipei formate din Enju Aihara, o Inițiatoare, și Satomi Rentaro, un Promoter.
În timp ce aceștia merg în misiuni pentru a se lupta cu creșterea tot mai mare a pericolului Gastrea din orașul lor Tokyo.

Mai multe postări din serie
Lasă un comentariu

Comentarii

0 comentarii la „Black Bullet

Social
Despre A-Evolution
logo
Acest site este un proiect creat de fani pentru fanii de anime și manga subtitrate gratuit in română. Vă mulțumim că ați ales să vizionați seriile preferate pe site-ul nostru!
Despre vizionarea episoadelor
Episoadele pot fi vizionate de pe forum! Imaginile puse în postări duc spre postările de pe forum, nu spre site-uri dubioase care să vă bage viruși în PC-uri, telefoane etc. 🙂
Dă o bere la echipă 🍺
donare-image
Recomandare