logo

A-Evolution

Anime - Evolution || Anime online || Manga online
(Serie: Megalobox 2)
post-thumb
Blue Box – Capitolul 01
avatar
Simona 15/11/2021 0 415
Blue Box – Capitolul 01
Chinatsu Senpai
Zerox Chibi Dev Zerox
Click pentru a viziona
*Butonul "Click pentru a viziona" te va duce spre postarea de pe site-ul nostru principal unde poţi viziona episodul / filmul / capitolul manga.
Blue Box

Încercați noua serie manga numită Blue Box. Vă dorim lectură plăcută la capitolul 1 din această serie.

Despre serie

Taiki Inimata, un elev în anul trei de generală, merge la Academia Eimei, o școală cu program sportiv. Alăturându-se clubului de badminton al liceului, Taiki încearcă să participe la antrenamente. Dar, indiferent de cât de mult se străduiește, acesta ajunge mereu al doilea la antrenamente. Chinatsu Kano, singura persoană care reușește să fie cu un pas înaintea lui Taiki, este elevă în primul an de liceu. Totodată, aceasta este crush-ul lui Taiki. Chinatsu este steaua echipei de basketball. Cu toate că, Taiki este un jucător de badminton decent, popularitatea lui nu se compară cu cea a lui Chinatsu, prin urmare este puțin probabil ca sentimentele lor să fie reciproce. Totuși, ironia sorții face ca aceștia să ajungă să locuiască împreună. Din dorința de a deveni un partener potrivit pentru Chinatsu, Taiki urmărește să atingă același obiectiv ca Chinatsu, și anume să participe la naționale. Așadar, acesta începe să se antreneze și mai mult, în speranța de a construi o relație puternică, cu noua lui colegă de casă.

Mai multe postări din serie
Lasă un comentariu

Comentarii

0 comentarii la „Blue Box – Capitolul 01

Social
Despre A-Evolution
logo
Acest site este un proiect creat de fani pentru fanii de anime și manga subtitrate gratuit in română. Vă mulțumim că ați ales să vizionați seriile preferate pe site-ul nostru!
Despre vizionarea episoadelor
Episoadele pot fi vizionate de pe forum! Imaginile puse în postări duc spre postările de pe forum, nu spre site-uri dubioase care să vă bage viruși în PC-uri, telefoane etc. 🙂
Dă o bere la echipă 🍺
donare-image
Recomandare