logo

A-Evolution

Anime - Evolution || Anime online || Manga online
(Serie: Chainsaw Man)
post-thumb
Buddy Daddies – Episodul 5
avatar
Gabs 05/02/2023 1 215
Buddy Daddies – Episodul 5
Arctic Gabs Amza Gabs
Click pentru a viziona
*Butonul "Click pentru a viziona" te va duce spre postarea de pe site-ul nostru principal unde poţi viziona episodul / filmul / capitolul manga.
Buddy Daddies

Vizionare placută la Buddy Daddies episodul 5 tradus rosub. Buddy Daddies episodul 5 rosub online tradus in romana.

Hei, A-Evolution s-a întors cu forțe proaspete în acest an. Prin urmare, știind că v-a plăcut seria anime Spy x Family, unde am făcut cunoștință cu Anya, vă aducem încă o serie care sperăm să fie pe gustul vostru. Buddy Daddies are în prim plan doi spioni cu personalități diferite care, din anumite circumstanțe vor devin „tătici” pentru o fetiță care-și caută tatăl. Așadar, vă invităm să vizionați această serie!

Episoadele din seria anime Buddy Daddies vor apărea cel târziu sâmbătă seara.

Vă mulțumim că ați ales să vizionați Buddy Daddies tradus în limba română pe A-Evolution.

Secvente din acest episod

Povestea seriei Buddy Daddies îi are în prim-plan pe Kazuki Kurusu, un contractant de criminali care trăiește împreună cu prietenul lui cel mai bun, Rei Suwa. Rei este un asasin profesionist care a fost crescut încă de mic să fie un asasin la comandă. Kazuki e genul de persoană sociabilă care iubește jocurile de noroc și femeile. Însă Rei e genul de bărbat încătrănit care-și petrece majoritatea timpului jucându-se jocuri video. Cei doi prieteni ajung să aibă grijă de Miri Unasaka, o fetiță de doar 4 ani, peste care au dat atunci când Miri ajunsese din greșeală în mijlocul unui schimb de focuri în încercarea de a-l găsi pe tatăl ei.

Tags: Buddy Daddies in romana. Buddy Daddies rosub, Buddy Daddies rosub online. Buddy Daddies tradus, Buddy Daddies in romana, Buddy Daddies online. Buddy Daddies online rosub.

Despre serie
Lasă un comentariu

Comentarii

Un comentariu la “Buddy Daddies – Episodul 5

Social
Despre A-Evolution
logo
Acest site este un proiect creat de fani pentru fanii de anime și manga subtitrate gratuit in română. Vă mulțumim că ați ales să vizionați seriile preferate pe site-ul nostru!
Despre vizionarea episoadelor
Episoadele pot fi vizionate de pe forum! Imaginile puse în postări duc spre postările de pe forum, nu spre site-uri dubioase care să vă bage viruși în PC-uri, telefoane etc. 🙂
Dă o bere la echipă 🍺
donare-image
Recomandare