logo

A-Evolution

Anime - Evolution || Anime online || Manga online
(Serie: Spy X Family)
post-thumb
Burn the Witch
avatar
Dragoș 17/10/2021 0 387
Sometimes people use thought to not participate in life.
Burn the Witch
Zerox KyubiVal Fmohican Fmohican
Click pentru a viziona
*Butonul "Click pentru a viziona" te va duce spre postarea de pe site-ul nostru principal unde poţi viziona episodul / filmul / capitolul manga.
Burn the Witch

Alături de Shinobi-Fansub și Wien-Subs am putut realiza acest film din 3 episoade. Vă mulțumim că ați ales să urmăriți Burn the Witch la noi și vă așteptăm părerile în secțiunea de comentarii!

În colaborare cu Shinobi-AM & Wien-Subs !

Despre serie

Din punct de vedere istoric, 72% din totalul deceselor din Londra sunt legate de dragoni, ființe fantastice invizibile pentru majoritatea oamenilor. Deși sunt necunoscuți pentru majoritatea, unii oameni s-au împotrivit acestor dragoni.
Doar locuitorii din Londra Inversată care trăiesc în partea ascunsă “inversată” a Londrei pot vedea dragonii. Chiar și atunci, doar câțiva selectați devin suficient de calificați ca vrăjitoare sau vrăjitori pentru a intra în contact direct cu ei.
Protagoniștii poveștii sunt duo-ul de vrăjitoare Noel Niihashi și Ninny Spangcole. Ei sunt agenți de protecție pentru Wing Bind (WB), o organizație pentru conservarea și gestionarea dragonilor. Misiunea lor este de a proteja și de a gestiona dragonii din Londra în numele locuitorilor.

Mai multe postări din serie
Lasă un comentariu

Comentarii

0 comentarii la „Burn the Witch

Social
Despre A-Evolution
logo
Acest site este un proiect creat de fani pentru fanii de anime și manga subtitrate gratuit in română. Vă mulțumim că ați ales să vizionați seriile preferate pe site-ul nostru!
Despre vizionarea episoadelor
Episoadele pot fi vizionate de pe forum! Imaginile puse în postări duc spre postările de pe forum, nu spre site-uri dubioase care să vă bage viruși în PC-uri, telefoane etc. 🙂
Dă o bere la echipă 🍺
donare-image
Recomandare