logo

A-Evolution

Anime - Evolution || Anime online || Manga online
post-thumb
Citește în română Koroshi Ai / Love of Kill – Volumul 9 Manga
avatar
Dragoș 26/06/2022 0 283
Sometimes people use thought to not participate in life.
Citește în română Koroshi Ai / Love of Kill – Volumul 9 Manga
Volumul 9
Livia Dragoș Dragoș
Click pentru a viziona
*Butonul "Click pentru a viziona" te va duce spre postarea de pe site-ul nostru principal unde poţi viziona episodul / filmul / capitolul manga.
Koroshi Ai / Love of Kill

Love of Kill (殺し愛[a]Koroshi Ai) este o serie manga japoneză scrisă și ilustrată de Fe. A fost serializată în revista de manga shōjo Monthly Comic Gene, deținută de Media Factory, din Octombrie 2015 și a strâns douăsprezece volume tankōbon. Manga este licențiată în America de Nord de Yen Press. A primit o adaptare anime făcută de Platinum Vision din Ianuarie până în Martie 2022.

Koroshi Ai / Love of Kill – Volumul 9 Manga

Lista de capitole

Capitolul 53
Capitolul 52
Capitolul 51
Capitolul 50
Capitolul 49
Capitolul 48

Postarea va fi editată atunci când un capitol este terminat.
Editat ultima oară: 06.09.2022

Tag-uri: romana, love of kill in romana, love of kill manga in romana, love of kill, love of kill tradus volumul 9 in romana koroshi ai, manga romana, online rosub, online tradus in romana

Despre serie

Chateau Dankworth, o fată tăcută și de neclintit, este un vânător de recompense. Ținta ei este Son Ryang-ha, un ucigaș renumit, cunoscut pentru nimicirea a optsprezece oficiali de clasă înaltă într-o singură noapte. Până astăzi, crimele sale rămân rapide, eficiente și sângeroase. Totuși, după ce Son Ryang-ha o învinge pe Chateau la prima lor întâlnire, el își dezvăluie adevăratele intenții; și el este după ea, dorind să-i câștige inima. Încercările lui Son Ryang-ha de a-i capta atenția sunt oarecum aparte. Îi bate și leagă fedeleș țintele ei și i le oferă ca și cadouri, iar el va face orice ca să își petreacă mai mult timp împreună cu ea. Fără tragere de inimă, Chateau intră în rol, și așa începe jocul de-a șoarecele și pisica al iubirii dintre doi ucigași.

Lasă un comentariu

Comentarii

0 comentarii la „Citește în română Koroshi Ai / Love of Kill – Volumul 9 Manga

Social
Despre A-Evolution
logo
Acest site este un proiect creat de fani pentru fanii de anime și manga subtitrate gratuit in română. Vă mulțumim că ați ales să vizionați seriile preferate pe site-ul nostru!
Despre vizionarea episoadelor
Episoadele pot fi vizionate de pe forum! Imaginile puse în postări duc spre postările de pe forum, nu spre site-uri dubioase care să vă bage viruși în PC-uri, telefoane etc. 🙂
Dă o bere la echipă 🍺
donare-image
Recomandare