logo

A-Evolution

Anime - Evolution || Anime online || Manga online
post-thumb
Comic Girls – Episodul 1
avatar
Dragoș 05/01/2023 0
Sometimes people use thought to not participate in life.
Comic Girls – Episodul 1
Am luat cele mai slabe rezultate la sondaj
Dragoș Gabs Dragoș IncarnateWill Dani199
Click pentru a viziona
*Butonul "Click pentru a viziona" te va duce spre postarea de pe site-ul nostru principal unde poţi viziona episodul / filmul / capitolul manga.
Comic Girls

Vizionare placută la Comic Girls – Episodul 1, Comic Girls – Episodul 1 tradus rosub, Comic Girls – Episodul 1 rosub online tradus in romana, Comic Girls – Episodul 1 rosub online, Comic Girls – Episodul 1 subtitrat in romana, Comic Girls romana ep. 1, Comic Girls ep 1 rosub, Episodul 1 din Comic Girls subtitrat.

Lista de episoade: Comic Girls – Toate episoadele.

Vă mulțumim că ați ales să vizionați Comic Girls tradus în limba română pe A-Evolution.

comic girls rosub
Despre serie

Kaoruko “Chaos” Moeta este o tânără artistă manga ghinionistă. Ea dorește să deseneze manga despre fete de liceu, dar poveștile sale sunt seci, desenul neinspirat și are premise slabe. Editoarea sa îngrijorată și exasperată vine cu o idee: o forțează pe Chaos să fie mai sociabilă. Așadar, cu recomandarea ei, Chaos merge într-un cămin de artiste manga. Le va întâlni curând pe colegele sale de cămin: Tsubasa Katsuki, artistă de manga shonen; Ruki Irokasa, care desenează serii manga erotice populare printre femei; și Koyume Koizuka, o artistă shojo care, precum Chaos, nu a reușit să-și publice vreo serie. Împrietenindu-se repede cu aceste fete, Chaos găsește o nouă inspirație pentru seria ei manga și continuă să se îmbunătățească.

Comic Girls este o serie despre viața zilnică a acestor artiste manga. Va reuși Chaos să-și facă debutul și să primească o serializare? Niciuna dintre fete nu știe asta, dar vor face tot ce pot pentru a se ajuta între ele pentru a deveni cele mai bune artiste cu putință.

comic girls rosub, comic girls in romana rosub

Mai multe postări din serie
Lasă un comentariu

Comentarii

0 comentarii la „Comic Girls – Episodul 1

Social
Despre A-Evolution
logo
Acest site este un proiect creat de fani pentru fanii de anime și manga subtitrate gratuit in română. Vă mulțumim că ați ales să vizionați seriile preferate pe site-ul nostru!
Despre vizionarea episoadelor
Episoadele pot fi vizionate de pe forum! Imaginile puse în postări duc spre postările de pe forum, nu spre site-uri dubioase care să vă bage viruși în PC-uri, telefoane etc. 🙂
Dă o bere la echipă 🍺
donare-image
Recomandare