logo

A-Evolution

Anime - Evolution || Anime online || Manga online
(Serie: Mieruko-chan)
post-thumb
Danganronpa
avatar
Dragoș 12/03/2022 0 196
Sometimes people use thought to not participate in life.
Danganronpa
Pachet Complet
Reika&StarChild Akatsuki Coma21 & Zerox189 Coma21 & Zerox189
Click pentru a viziona
*Butonul "Click pentru a viziona" te va duce spre postarea de pe site-ul nostru principal unde poţi viziona episodul / filmul / capitolul manga.
Danganronpa

Danganronpa – toate episoadele online rosub subtitrat tradus in romana!

Vă mulțumim că alegeți să vizionați seria pe A-Evolution!

danganronpa
Despre serie

Academia Peak este un liceu de elită care acceptă doar pe cei mai talentațielevi. Cei care reușesc să intre în această instituție primesc propriile lor titluri unice care reflectă aptitudinile și trăsăturile acestora. Din cei cincisprezece candidați admiși în acest an, Makoto Naegi este o persoană normală care a fost acceptat întâmplător, cu titlul de „Cel mai mare norocos din liceu.”

Naegi și colegii săi sunt inițial entuziasmați în a fi aleși pentru a putea studia la această instituție prestigioasă, dar aceste sentimente de fericire sunt scurte. În curând au de a face cu Monokuma, directorul și locatarul urs, care îi închide în interiorul școlii.

Speranțele copiilor de a scăpa și a absolvi depind ca unul din ei să ucidă cu succes unul dintre
colegi fără a fi descoperit. Totuși, dacă ucigașul este prins, el sau ea va fi executată iar restul supraviețuitorilor vor fi lăsați să-și continue bătălia mortală până ce un singur câștigător va rămâne.

Mai multe postări din serie
Lasă un comentariu

Comentarii

0 comentarii la „Danganronpa

Social
Despre A-Evolution
logo
Acest site este un proiect creat de fani pentru fanii de anime și manga subtitrate gratuit in română. Vă mulțumim că ați ales să vizionați seriile preferate pe site-ul nostru!
Despre vizionarea episoadelor
Episoadele pot fi vizionate de pe forum! Imaginile puse în postări duc spre postările de pe forum, nu spre site-uri dubioase care să vă bage viruși în PC-uri, telefoane etc. 🙂
Dă o bere la echipă 🍺
donare-image
Recomandare