logo

A-Evolution

Anime - Evolution || Anime online || Manga online
(Serie: Megalobox 2)
post-thumb
Deji Meets Girl – Toate episoadele
avatar
Amza 08/04/2022 0 302
Deji Meets Girl – Toate episoadele
Pachet Complet
---- --- --- ---
Click pentru a viziona
*Butonul "Click pentru a viziona" te va duce spre postarea de pe site-ul nostru principal unde poţi viziona episodul / filmul / capitolul manga.
Deji Meets Girl

Vizionare plăcută la pachetul cu toate episoadele din Deji Meets Girl! Mulțumim că alegeți să vizionați seria pe A-Evolution!

Despre serie

Maiase Higa este o boboacă de liceu apatică care lucrează part-time la recepția hotelului familiei sale din Okinava, întâlnește un băiat tânăr și misterios, numit Ichirou Suzuki, care a venit la un hotel ca turist. De la sosirea lui Suzuki, lui Maiase i se întâmplă tot felul de lucruri „dëji”, precum înotatul printre pești într-o cameră sau faptul că un banian a răsărit prin plafonul hotelului.

Mai multe postări din serie
Lasă un comentariu

Comentarii

0 comentarii la „Deji Meets Girl – Toate episoadele

Social
Despre A-Evolution
logo
Acest site este un proiect creat de fani pentru fanii de anime și manga subtitrate gratuit in română. Vă mulțumim că ați ales să vizionați seriile preferate pe site-ul nostru!
Despre vizionarea episoadelor
Episoadele pot fi vizionate de pe forum! Imaginile puse în postări duc spre postările de pe forum, nu spre site-uri dubioase care să vă bage viruși în PC-uri, telefoane etc. 🙂
Dă o bere la echipă 🍺
donare-image
Recomandare