logo

A-Evolution

Anime - Evolution || Anime online || Manga online
post-thumb
Filmul Jujutsu Kaisen 0 apare la cinema în România
avatar
Dragoș 03/04/2022 0 3506
Sometimes people use thought to not participate in life.
Divertisment

După cum scrie și titlu, da, filmul Jujutsu Kaisen 0 apare în cinematografele din România subtitrat în limba română! Rezervări pentru bilete se găsesc deocamdata pe site-ul CinemaCity, iar data lansării sale este 20 mai 2022. Filmul se va găsi în format 4DX și 2D.

Acest film a ajuns fenomen în ultima săptămână înainte de a apărea în cinematogra, în străinătate. Odată cu această ocazie, acesta devine al doilea film anime apărut în cinematografele, în România. Primul film anime apărut a fost Belle care a avut premiera pe 4 februarie 2022 în România. Acesta a apărut atât subtitrat în limba română, cât și dublat.

Link către Jujutsu Kaisen 0: Filmul – Cinema City.

Link către Jujutsu Kaisen 0: Movie – Inspire Cinema.

jujutsu kaisen filmul
Sursa: Cinema City

Descrierea filmului:

În copilărie, Orimoto Rika a murit într-un accident de mașină chiar în fața celui mai bun prieten al ei, Okkotsu Yuta. ”Când vom crește mari, ne vom căsători. E o promisiune!” Rika a devenit o apariție, iar Okkotsu a început să-și dorească și el să moară după ce a suferit de pe urma blestemului ei. Însă cel mai mare vrăjitor Jujutsu, Gojo Satoru, l-a primit la liceul la care preda.

Acolo Okkotsu își cunoaște colegii de clasă, Zen’in Maki, Inumaki Toge și Panda, și reușește să își găsească în sfârșit determinarea. ”Vreau să am destulă încredere în mine să spun: este OK că trăiesc! Cât timp sunt la Liceul Jujutsu, voi rupe blestemul lui Rika-chan.”În tot acest timp, vrăjitorul malefic Geto Suguru, care a fost exmatriculat de la școală pentru că a masacrat oameni nevinovați, apare înaintea lui Okkotsu și a altor elevi. ”Pe 24 decembrie vom organiza Parada celor 100 de Demoni.” În timp ce Geto militează pentru crearea unui paradis destinat exclusiv vrăjitorilor Jujutsu, aruncă o mie de blesteme asupra orașelor Shinjuku și Kyoto pentru a extermina toți oamenii de rând. Va reuși oare Okkotsu să îl oprească pe Geto într-un final? Și ce se va întâmpla cu blestemul Rikăi…?

Lasă un comentariu

Comentarii

0 comentarii la „Filmul Jujutsu Kaisen 0 apare la cinema în România

Social
Despre A-Evolution
logo
Acest site este un proiect creat de fani pentru fanii de anime și manga subtitrate gratuit in română. Vă mulțumim că ați ales să vizionați seriile preferate pe site-ul nostru!
Despre vizionarea episoadelor
Episoadele pot fi vizionate de pe forum! Imaginile puse în postări duc spre postările de pe forum, nu spre site-uri dubioase care să vă bage viruși în PC-uri, telefoane etc. 🙂
Dă o bere la echipă 🍺
donare-image
Recomandare