logo

A-Evolution

Anime - Evolution || Anime online || Manga online
post-thumb
Giant Killing – Pachet Complet
avatar
Amza 23/10/2021 0 459
Giant Killing – Pachet Complet
Giant Killing - Pachet Complet
Alin-kun, Zerox189 & Oni Alin-kun, Vio28, Dxter, Gheby Axel & Dumy Alin-kun, Japoxanu, Edward93, Gheby Axel & Zerox189
Click pentru a viziona
*Butonul "Click pentru a viziona" te va duce spre postarea de pe site-ul nostru principal unde poţi viziona episodul / filmul / capitolul manga.
Giant Killing

E frumos. Merge, cât de cât.

Despre serie

East Tokyo United (ETU) s-au zbătut în liga de soccer a Japoniei în ultimii ani. Au dat tot ce e mai bun doar pentru a evita retrogradarea. Pentru a face lucrurile și mai rele, echipa a pierdut cinci meciuri unul după altul, care au adus la daune morale. Până și fanii au început să-i abandoneze, și zvonuri care arată că terenul municipal o să-și retragă suportul. Cu nenumărați antrenori concediați și alegeri financiare proaste în alegerea jucătorilor, este un făgaș al depresiei pentru ETU.
Consiliului de administrație, sub presiunea managerului general, Kousei Gotou, iau un risc și-l angajează pe noul antrenor- puțin excentricul Takeshi Tatsumi. Deși era considerat un jucător de soccer minunat când era mai tânăr, Tatsumi a abandonat ETU acum ceva ani. Oricum, de atunci, s-a dovedit a fi de succes ca manager a echipei amatoare engleze de divizie mică.
Sarcina lui Tatsumi nu va fi ușoară; fanii ETU îl numesc un trădător, iar echipa este compătimită față de ceilalți cu bugete mai mari și jucători mai buni. Totuși până și un perdant poate doborî un goliat, iar Tatsumi proclamă că este un expert la uciderea giganților

Mai multe postări din serie
Lasă un comentariu

Comentarii

0 comentarii la „Giant Killing – Pachet Complet

Social
Despre A-Evolution
logo
Acest site este un proiect creat de fani pentru fanii de anime și manga subtitrate gratuit in română. Vă mulțumim că ați ales să vizionați seriile preferate pe site-ul nostru!
Despre vizionarea episoadelor
Episoadele pot fi vizionate de pe forum! Imaginile puse în postări duc spre postările de pe forum, nu spre site-uri dubioase care să vă bage viruși în PC-uri, telefoane etc. 🙂
Dă o bere la echipă 🍺
donare-image
Recomandare