logo

A-Evolution

Anime - Evolution || Anime online || Manga online
post-thumb
Ginga Kikoutai Majestic Prince – Pachet
avatar
Amza 06/03/2022 1 544
Ginga Kikoutai Majestic Prince – Pachet
Pachet Complet
Japoxanu, NightRay, Milea, Gabegabes, Iynne, ConnieMeow, faust Japoxanu, stynker, Curcubeul, Viktor, Taiga, Gheby Axel Alin-kun, Gheby Axel, Japoxanu, Edward93, Gabriell, Izuku-kun
Click pentru a viziona
*Butonul "Click pentru a viziona" te va duce spre postarea de pe site-ul nostru principal unde poţi viziona episodul / filmul / capitolul manga.
Ginga Kikoutai Majestic Prince

Vizionare plăcută la pachetul complet de episoade din Ginga Kikoutai Majestic Prince rosub! Mulțumim că alegeți să vizionați seria pe A-Evolution!

Descriere Majestic Prince Rosub:

Povestea Ginga Kikoutai Majestic Prince rosub are loc în a doua jumătate a secolului 21. Oamenii au părăsit Pământul și au început să locuiască în spațiu. Pentru a se adapta mediului înconjurător din spațiu și pentru a se descurca cu extratereștrii de pe Jupiter, copii modificați genetic numiți “Prinți” sunt crescuți artificial să fie piloți ai roboților blindați DMPL(Dispozitiv Multifuncțional Performant de Luptă). Aceasta este o poveste despre unul dintre adolescenții “Prinți”, Hitachi O Izuru, care studiază într-un oraș academic Grandzehle.

Despre serie

În a doua jumătate a secolului 21, oamenii au părăsit Pământul și au început să locuiască în spațiu. Pentru a se adapta mediului înconjurător din spațiu și pentru a se descurca cu extratereștrii de pe Jupiter, copii modificați genetic numiți “Prinți” sunt crescuți artificial să fie piloți ai roboților blindați DMPL(Dispozitiv Multifuncțional Performant de Luptă). Aceasta este o poveste despre unul dintre adolescenții “Prinți”, Hitachi O Izuru, care studiază într-un oraș academic Grandzehle.

Mai multe postări din serie
Lasă un comentariu

Comentarii

Un comentariu la “Ginga Kikoutai Majestic Prince – Pachet

  • Avatar for Amza

    FrankJScott

    Please try [url=https://www.google.com/]Google[/url] before asking about [url=http://pakstudentsforum.com/viewtopic.php?p=8580#p8580]Top Rated Product Info[/url] c395caa

Social
Despre A-Evolution
logo
Acest site este un proiect creat de fani pentru fanii de anime și manga subtitrate gratuit in română. Vă mulțumim că ați ales să vizionați seriile preferate pe site-ul nostru!
Despre vizionarea episoadelor
Episoadele pot fi vizionate de pe forum! Imaginile puse în postări duc spre postările de pe forum, nu spre site-uri dubioase care să vă bage viruși în PC-uri, telefoane etc. 🙂
Dă o bere la echipă 🍺
donare-image
Recomandare