logo

A-Evolution

Anime - Evolution || Anime online || Manga online
post-thumb
Hakozume: Kouban Joshi no Gyankushuu – Episodul 04
avatar
Dragoș 27/01/2022 0 238
Sometimes people use thought to not participate in life.
Hakozume: Kouban Joshi no Gyankushuu – Episodul 04
Dragă câine-sama & Euforia alergătorului
Arctic Gabs Dragoș Dragoș
Click pentru a viziona
*Butonul "Click pentru a viziona" te va duce spre postarea de pe site-ul nostru principal unde poţi viziona episodul / filmul / capitolul manga.
Hakozume - Kouban Joshi no Gyankushuu

Vizionare plăcută la Hakozume: Kouban Joshi no Gyankushuu – Episodul 04 ! Vă mulțumim că ați ales să vizionați seria pe A-Evolution!

Despre serie

Ofițera polițist Kawai s-a săturat de cariera pe care nici nu a vrut-o în primul rând. Într-o zi, când voia să își depună cererea de demisie, situația ia o întorsătură neprevăzută: o întâlnește pe noua șefă de secție! Astfel, Kawai începe să petreacă timp alături de noul ei model în viață și parcă începe să îi surâdă din nou viața de polițist. Vedeți toate astea în Hakozume / Police in a pod rosub online tradus subtitrat în română!

Lasă un comentariu

Comentarii

0 comentarii la „Hakozume: Kouban Joshi no Gyankushuu – Episodul 04

Social
Despre A-Evolution
logo
Acest site este un proiect creat de fani pentru fanii de anime și manga subtitrate gratuit in română. Vă mulțumim că ați ales să vizionați seriile preferate pe site-ul nostru!
Despre vizionarea episoadelor
Episoadele pot fi vizionate de pe forum! Imaginile puse în postări duc spre postările de pe forum, nu spre site-uri dubioase care să vă bage viruși în PC-uri, telefoane etc. 🙂
Dă o bere la echipă 🍺
donare-image
Recomandare