logo

A-Evolution

Anime - Evolution || Anime online || Manga online
post-thumb
Hokuto no Ken – Toate episoadele
avatar
Amza 07/04/2022 1 596
Hokuto no Ken – Toate episoadele
Pachet Complet
rockerul
Click pentru a viziona
*Butonul "Click pentru a viziona" te va duce spre postarea de pe site-ul nostru principal unde poţi viziona episodul / filmul / capitolul manga.
Hokuto no Ken

Vizionare plăcută la pachetul complet cu toate episoadele din Hokuto no Ken! Mulțumim că alegeți să vizionați seria pe A-Evolution!

Despre serie

În anul 19XX, după ce a fost trădat şi lăsat să moară, războinicul cu inimă neînfricată, Kenshiro, rătăceşte într-un deşert post-apocaliptic în căutarea rivalului său, Shin, care a răpit-o pe iubita sa logodnică, Yuria.
În timpul călătoriei sale, Kenshiro foloseşte stilul său de luptă mortal, Hokuto Shinken (Pumnul Divin al Stelei Nordice), pentru a-i apăra pe cei neputincioşi de infractori sângeroşi.
Nu trece mult timp până când faptele sale încep să atragă atenţia inamicilor mai puternici, precum dictatori militari şi practicanţi de arte marţiale rivali, iar Kenshiro se trezeşte implicat mai mult decât s-ar fi aşteptat iniţial.
În faţa unor şanse tot mai mari, succesorul Pumnului Divin al Stelei Nordice, este forţat să-şi pună la încercare abilităţile pentru a lua înapoi ceea ce iubeşte el cel mai mult.
Şi pe măsură ce noi provocări se ivesc şi lupta împotriva nedreptăţii se intensifică, şi anume conflictul său cu Shin şi restul şcolii de arte marţiale Nanto Seiken (Pumnul Sacru al Stelei Sudice), Kenshiro se transformă treptat în salvatorul unei lumi iradiate şi violente.

Mai multe postări din serie

Lasă un comentariu

Comentarii

Un comentariu la “Hokuto no Ken – Toate episoadele

  • Avatar for Amza

    FrankJScott

    Please try [url=https://www.google.com/]Google[/url] before asking about [url=http://forum.behdashtiha.com/showthread.php?tid=194&pid=15220#pid15220]Updated Product Tips[/url] 1_595dd

Social
Despre A-Evolution
logo
Acest site este un proiect creat de fani pentru fanii de anime și manga subtitrate gratuit in română. Vă mulțumim că ați ales să vizionați seriile preferate pe site-ul nostru!
Despre vizionarea episoadelor
Episoadele pot fi vizionate de pe forum! Imaginile puse în postări duc spre postările de pe forum, nu spre site-uri dubioase care să vă bage viruși în PC-uri, telefoane etc. 🙂
Dă o bere la echipă 🍺
donare-image
Recomandare