logo

A-Evolution

Anime - Evolution || Anime online || Manga online
(Serie: Mieruko-chan)
post-thumb
Komi Can’t Communicate 2 – Episodul 2
avatar
Dragoș 16/04/2022 0 464
Sometimes people use thought to not participate in life.
Komi Can’t Communicate 2 – Episodul 2
Dragoș Dragoș Dragoș Dragoș
Click pentru a viziona
*Butonul "Click pentru a viziona" te va duce spre postarea de pe site-ul nostru principal unde poţi viziona episodul / filmul / capitolul manga.
Komi Can't Communicate 2
komi cant communicate 2 sezonul 2, komi can’t communicate sezonul 2 in romana, komi communicate sezonul 2 episodul 2 tradus in romana, komi can’t communicate sezonul 2 online rosub, komi can’t communicate 2 episodul 2, komi cant communicate sezonul 2 in romana

În episodul de azi din Komi Can’t Communicate avem parte, ca de obicei de momentele specifice serialului care-i oferă farmecul.

Vă mulțumim că alegeți să vizionați această serie pe A-Evolution și datorită acestui lucru, noi ne menținem motivați să continuăm această muncă.

Rezumat Komi Can’t Communicate 2 / Sezonul 2 – Episodul 02 / Ep. 2

Episodul începe cu Komi fiind determinată să înceapă o nouă zi în care învață să socializeze, dar planurile îi sunt ruinate din cauza unei furtuni și trebuie să rămână acasă până se oprește. Din cauza unui trăsnet i se ia curentul și este speriată. Dar Tadano o sună pe Komi pentru a o întreba cum mai este. La un moment dat al discuției, ea îi cere să mai vorbească la telefon cu ea, și fără să știe, este privită de mama ei foarte fericită cum vorbește la telefon cu Tadano.

komi sezonul 2 episodul 2 in romana

Întorși la școală după ce s-a terminat furtuna, Yamai este tristă dintr-un motiv foarte neașteptat. Motivul era că nu i-a putut vedea chiloții lui Komi-san și se dă peste cap pentru a reuși să i-i vadă. Oare o fi reușit?

komi-san 2 episodul 2 in romana

În una din zile, Komi îi invită pe Najimi și Tadano la o cafenea cu pisici. Aceștia nu sunt disponibili și trebuie să invite pe altcineva. În final, își găsește cu cine să meargă, dar ajunsă acolo, are parte de un șoc. Toate pisicile erau foarte drăguțe și voia să le mângâie, dar lor le era frică de ea și nu se apropiau. Totuși, una din pisici alege să se apropie, ea fiind una mai specială.

Iar ca ultima parte a episodului, Yamai, Najimi, Tadano și Komi joacă jocul „Te iubesc”. Cum decurge acest joc veți putea vedea în episodul de azi, pentru a nu vă strica surpriza.

Lista de episoade: Komi Can’t Communicate Sezonul 2 – Toate episoadele.

Prezentarea seriei: Komi Can’t Communicate Sezonul 2 – Introducere.

Despre serie

Komi și prietenii ei s-au întors! Cu cine se va mai împrieteni Komi? Cum va evolua relația ei cu Tadano?

komi-san 2, komi can’t communicate 2 tradus in romana, komi-san 2 in romana, komi-san tradus, komi-san 2 rosub online, Komi-san wa, Comyushou desu. 2 rosub

În prima ei zi la liceul privat Itan, Shouko Komi a ajuns deja la statutul de Madonna școlii. Cu părul ei negru și lung, o înfățișare înaltă și grațioasă, reușește să captiveze privirile tuturor. Există totuși o singură problemă… în ciuda popularității ei, Shouko nu se pricepe deloc la a socializa cu ceilalți. Hitohito Tadano e un licean tipic. Cu deviza lui în viață, „analizează situația și asigură-te că stai departe de necazuri”, își dă seama rapid că faptul că stă lângă Shouko îi face pe toți ceilalți colegi să-l urască!

Într-o zi, după ce a adormit din greșeală, Hitohito e trezit de mieunatul lui Shouko. O minte că n-a auzit nimic, făcând-o pe Shouko să fugă. Dar înainte ca ea să poată scăpa, Hitohito realizează că Shouko nu prea poate să discute cu alții cu ușurință… de fapt, n-a reușit să-și facă nici măcar un prieten vreodată. Hitohito se hotărăște să o ajute pe Shouko cu scopul ei de a-și face o sută de prieteni ca să-și poată depăși problema de comunicare.

Lasă un comentariu

Comentarii

0 comentarii la „Komi Can’t Communicate 2 – Episodul 2

Social
Despre A-Evolution
logo
Acest site este un proiect creat de fani pentru fanii de anime și manga subtitrate gratuit in română. Vă mulțumim că ați ales să vizionați seriile preferate pe site-ul nostru!
Despre vizionarea episoadelor
Episoadele pot fi vizionate de pe forum! Imaginile puse în postări duc spre postările de pe forum, nu spre site-uri dubioase care să vă bage viruși în PC-uri, telefoane etc. 🙂
Dă o bere la echipă 🍺
donare-image
Recomandare