logo

A-Evolution

Anime - Evolution || Anime online || Manga online
post-thumb
Komi Can’t Communicate 2 – Episodul 3
avatar
Dragoș 23/04/2022 0 550
Sometimes people use thought to not participate in life.
Komi Can’t Communicate 2 – Episodul 3
Dragoș Dragoș Dragoș Dragoș
Click pentru a viziona
*Butonul "Click pentru a viziona" te va duce spre postarea de pe site-ul nostru principal unde poţi viziona episodul / filmul / capitolul manga.
Komi Can't Communicate 2
komi cant communicate 2 sezonul 2, komi can’t communicate sezonul 2 in romana, komi communicate sezonul 2 episodul 3 tradus in romana, komi can’t communicate sezonul 2 online rosub, komi can’t communicate 2 episodul 3, komi cant communicate sezonul 2 ep 3 in romana, komi can’t communicate sez 2 ep 3 rosub, komi can’t communicate sezonul 2 episodul 3

În episodul de azi din Komi Can’t Communicate avem parte, ca de obicei de momentele specifice seriei care-i oferă farmecul.

Vă mulțumim că alegeți să vizionați această serie pe A-Evolution și datorită acestui lucru, noi ne menținem motivați să continuăm această muncă.

Rezumat Komi Can’t Communicate 2 / Sezonul 2 – Episodul 03 / Ep. 3

Astăzi, Nakanaka și Yamai vor să afle cum Tadano poate înțelege ce gândește Komi. Astfel, în modul lor specific, îi cer ajutorul, iar el este de acord să le școlească. În final, se dovedește că niciuna nu are farmecul lui Tadano de a o înțelege pe Komi și ajung descoperiți de Komi. Totuși, cu toții ajung să meargă să bea ceai, dar lupta dintre Nakanaka și Yamai nu încetează.

komi cant communicate 2 ep 3 romana

Mai departe, băieții din clasa lui Komi își reiau discuția din episodul trecut. Fiecare cu scenarii care mai de care. În final, au reușit să vină și cu un scenariu pentru Komi. Totuși, acesta ajunge să aibă loc în altă eră. Cam atât de imaginară poate fi o relație între unul din ei și ea. În final, ajung întrerupți de Komi-san neintenționat, care se întâmpla să se întoarcă în clasă.

komi cant communicate sezonul 2 episodul 3 rosub

În continuare, Katai încearcă să se apropie mai mult de Tadano, invitându-l să ia prânzul împreună. Deși a fost mai anevoios drumul până să ajungă acolo, în final a ajuns să ia prânzul cu Komi și Tadano. A reușit asta datorită învățăturilor oferite de Maestra Comunicării Commu-san.

Și pentru finalul episodului, având un moment în care îi vine un lucru din trecut care-l face să-l apuce cel mai cringe sentiment, Tadano simte nevoia sa se elibereze. El alege să iasă afară și se întâlnește cu Komi pe drum, pe care în final ajunge să îi propună să se vadă în timpul vacanței de iarnă în care se află acum.

komi cant communicate sezonul 2 romania
Komi Can’t Communicate 2 / Sez. 2 – Bonus

Lista de episoade: Komi Can’t Communicate Sezonul 2 – Toate episoadele.

Prezentarea seriei: Komi Can’t Communicate Sezonul 2 – Introducere.

Despre serie

Komi și prietenii ei s-au întors! Cu cine se va mai împrieteni Komi? Cum va evolua relația ei cu Tadano?

komi-san 2, komi can’t communicate 2 tradus in romana, komi-san 2 in romana, komi-san tradus, komi-san 2 rosub online, Komi-san wa, Comyushou desu. 2 rosub

În prima ei zi la liceul privat Itan, Shouko Komi a ajuns deja la statutul de Madonna școlii. Cu părul ei negru și lung, o înfățișare înaltă și grațioasă, reușește să captiveze privirile tuturor. Există totuși o singură problemă… în ciuda popularității ei, Shouko nu se pricepe deloc la a socializa cu ceilalți. Hitohito Tadano e un licean tipic. Cu deviza lui în viață, „analizează situația și asigură-te că stai departe de necazuri”, își dă seama rapid că faptul că stă lângă Shouko îi face pe toți ceilalți colegi să-l urască!

Într-o zi, după ce a adormit din greșeală, Hitohito e trezit de mieunatul lui Shouko. O minte că n-a auzit nimic, făcând-o pe Shouko să fugă. Dar înainte ca ea să poată scăpa, Hitohito realizează că Shouko nu prea poate să discute cu alții cu ușurință… de fapt, n-a reușit să-și facă nici măcar un prieten vreodată. Hitohito se hotărăște să o ajute pe Shouko cu scopul ei de a-și face o sută de prieteni ca să-și poată depăși problema de comunicare.

Lasă un comentariu

Comentarii

0 comentarii la „Komi Can’t Communicate 2 – Episodul 3

Social
Despre A-Evolution
logo
Acest site este un proiect creat de fani pentru fanii de anime și manga subtitrate gratuit in română. Vă mulțumim că ați ales să vizionați seriile preferate pe site-ul nostru!
Despre vizionarea episoadelor
Episoadele pot fi vizionate de pe forum! Imaginile puse în postări duc spre postările de pe forum, nu spre site-uri dubioase care să vă bage viruși în PC-uri, telefoane etc. 🙂
Dă o bere la echipă 🍺
donare-image
Recomandare