logo

A-Evolution

Anime - Evolution || Anime online || Manga online
(Serie: Mashle)
post-thumb
Komi Can’t Communicate 2 – Episodul 4
avatar
Dragoș 02/05/2022 0 342
Sometimes people use thought to not participate in life.
Komi Can’t Communicate 2 – Episodul 4
Dragoș Dragoș Dragoș Dragoș
Click pentru a viziona
*Butonul "Click pentru a viziona" te va duce spre postarea de pe site-ul nostru principal unde poţi viziona episodul / filmul / capitolul manga.
Komi Can't Communicate 2
komi cant communicate 2 sezonul 2, komi can’t communicate sezonul 2 in romana, komi communicate sezonul 2 episodul 4 tradus in romana, komi can’t communicate sezonul 2 online rosub, komi can’t communicate 2 episodul 4, komi cant communicate sezonul 2 ep 4 in romana, komi can’t communicate sez 2 ep 4 rosub, komi can’t communicate sezonul 2 episodul 4

În episodul de azi din Komi Can’t Communicate avem parte, ca de obicei de momentele specifice seriei care-i oferă farmecul.

Vă mulțumim că alegeți să vizionați această serie pe A-Evolution și datorită acestui lucru, noi ne menținem motivați să continuăm această muncă.

Rezumat Komi Can’t Communicate 2 / Sezonul 2 – Episodul 04 / Ep. 4

În episodul de data aceasta, acțiunea are loc în timpul Crăciunului. Tot în aceeași dată este și ziua de naștere a lui Komi. Nu plănuia nimic, până primește un apel pe nepusă masă de la Najimi. Îi spune că vine cu prietenii ei să-i serbeze ziua ca o petrecere de Crăciun. Luată pe nepregătite, Komi se grăbește să aleagă cadouri pentru ei și-l ia forțat pe fratele ei cu ea. În final, găsește un cadou potrivit.

komi communicate 2 ep 4

Apar și prietenii ei și se strâng să-i serbeze ziua. În timpul petrecerii erau tot felul de comploturi pentru cine să primească mai multă atenție de la Komi. Când primește cadoul, ea încremenește și nu știe cum să reacționeze. La plecare, prietenii ei cred că nu i-au plăcut cadoul, iar exact în momentul lor de dezamăgire primește toată lumea un mesaj de la Komi. În acest mesaj le mulțumește tuturor pentru tot ce au făcut pentru ea și înțeleg că au reușit să-și atingă scopul de a o bucura pe Komi de ziua ei.

Komi Can’t Communicate 2 / Sez. 2 – Bonus

Lista de episoade: Komi Can’t Communicate Sezonul 2 – Toate episoadele.

Prezentarea seriei: Komi Can’t Communicate Sezonul 2 – Introducere.

Komi-san Sezonul 2 trailer
Despre serie

Komi și prietenii ei s-au întors! Cu cine se va mai împrieteni Komi? Cum va evolua relația ei cu Tadano?

komi-san 2, komi can’t communicate 2 tradus in romana, komi-san 2 in romana, komi-san tradus, komi-san 2 rosub online, Komi-san wa, Comyushou desu. 2 rosub

În prima ei zi la liceul privat Itan, Shouko Komi a ajuns deja la statutul de Madonna școlii. Cu părul ei negru și lung, o înfățișare înaltă și grațioasă, reușește să captiveze privirile tuturor. Există totuși o singură problemă… în ciuda popularității ei, Shouko nu se pricepe deloc la a socializa cu ceilalți. Hitohito Tadano e un licean tipic. Cu deviza lui în viață, „analizează situația și asigură-te că stai departe de necazuri”, își dă seama rapid că faptul că stă lângă Shouko îi face pe toți ceilalți colegi să-l urască!

Într-o zi, după ce a adormit din greșeală, Hitohito e trezit de mieunatul lui Shouko. O minte că n-a auzit nimic, făcând-o pe Shouko să fugă. Dar înainte ca ea să poată scăpa, Hitohito realizează că Shouko nu prea poate să discute cu alții cu ușurință… de fapt, n-a reușit să-și facă nici măcar un prieten vreodată. Hitohito se hotărăște să o ajute pe Shouko cu scopul ei de a-și face o sută de prieteni ca să-și poată depăși problema de comunicare.

Lasă un comentariu

Comentarii

0 comentarii la „Komi Can’t Communicate 2 – Episodul 4

Social
Despre A-Evolution
logo
Acest site este un proiect creat de fani pentru fanii de anime și manga subtitrate gratuit in română. Vă mulțumim că ați ales să vizionați seriile preferate pe site-ul nostru!
Despre vizionarea episoadelor
Episoadele pot fi vizionate de pe forum! Imaginile puse în postări duc spre postările de pe forum, nu spre site-uri dubioase care să vă bage viruși în PC-uri, telefoane etc. 🙂
Dă o bere la echipă 🍺
donare-image
Recomandare