logo

A-Evolution

Anime - Evolution || Anime online || Manga online
post-thumb
Mashle: Magic and Muscle – Episodul 5
avatar
Incarnate Will 19/06/2023 0 258
Mashle: Magic and Muscle – Episodul 5
MASH BURNDEAD ȘI COLEGUL RETRAS
MyX Gabs Gabs
Click pentru a viziona
*Butonul "Click pentru a viziona" te va duce spre postarea de pe site-ul nostru principal unde poţi viziona episodul / filmul / capitolul manga.
Mashle

Vizionare plăcută la Mashle: Magic and Muscle rosub. Mashle: Magic and Muscle episodul 5 subtitrat. Mashle: Magic and Muscle episodul 5 subtitrat. Mashle in romana.

A-Evolution vine cu un proiect nou în acest sezon. Mashle: Magic and Muscles se bazează pe seria manga cu același nume, scrisă și desenată de către Hajime Kōmoto, care a început s-o publice în revista Shueisha Weekly Shōnen Jump (ianuarie 2020). În iulie 2022, seria manga a ajuns la 12 volume.

Mashle a fost comparat cu seria One Punch Man, acest lucru datorându-se similarității personajului principal cu Saitama. Așa ar fi, dacă Saitama s-ar întâmpla să fie în pielea lui Mob, la o școală de magie.

O lume în care magia este folosită pentru orice. Dar în pădure există un tânăr care-și petrece timpul antrenându-se. Tânărul nu poate folosi magia, dar se bucură de o viață liniștită alături de tatăl său. Într-o zi, viața lui este pusă în pericol! Oare corpul lui musculos îl va proteja de utilizatorii de magiei care sunt pe urmele acestuia?
Mușchii antrenați puternic vor distruge magia pe parcursul acestei serii magice!

Tags: Mashle: Magic and Muscle online. Mashle: Magic and Muscle tradus, Mashle: Magic and Muscle in romana, Mashle: Magic and Muscle online. Mashle: Magic and Muscle online

Despre serie

Pentru toți ceilalți din lumea sa dependentă de magie, tânărul și curajosul Mash Burnedead este un pericol genetic și trebuie eradicat. Trăind ascuns în pădure, acesta își petrece zilele antrenându-se, lucrând pentru o musculatură capabilă să egaleze însăși magia! Dar în urma descoperirii identității sale și amenințarea vieții pașnice de până acum, Mash va începe misiunea de a deveni un „Vizionar Divin”, un rol așa puternic încât societatea n-ar avea încotro și l-ar accepta așa cum este.

Astfel, pentru a-și păstra viața liniștită, Mash, lipsit de magie, se înscrie la prestigioasa academie Easton Magic, concurând împotriva copiilor celor mai puternici oameni din tot ținutul. Neavând abilitatea esențială pentru a face față la Easton, magia, Mash pare a fi în dezavantaj, comparativ cu ceilalți colegi (sincer partea asta mere tăiată). Ca să-și atingă scopul, Mash va trebui să facă față provocărilor folosindu-și numai pumnii, întrecând magia cu mușchi, totul pentru marele titlu de Vizionar Divin!

Lasă un comentariu

Comentarii

0 comentarii la „Mashle: Magic and Muscle – Episodul 5

Social
Despre A-Evolution
logo
Acest site este un proiect creat de fani pentru fanii de anime și manga subtitrate gratuit in română. Vă mulțumim că ați ales să vizionați seriile preferate pe site-ul nostru!
Despre vizionarea episoadelor
Episoadele pot fi vizionate de pe forum! Imaginile puse în postări duc spre postările de pe forum, nu spre site-uri dubioase care să vă bage viruși în PC-uri, telefoane etc. 🙂
Dă o bere la echipă 🍺
donare-image
Recomandare