logo

A-Evolution

Anime - Evolution || Anime online || Manga online
(Serie: Chainsaw Man)
post-thumb
My Dress-up Darling / Sono Bisque Doll wa Koi wo Suru – Episodul 12
avatar
Dragoș 28/03/2022 0 710
Sometimes people use thought to not participate in life.
My Dress-up Darling / Sono Bisque Doll wa Koi wo Suru – Episodul 12
Iubitul meu stilist
Zerox Dragoș Dragoș Dragoș
Click pentru a viziona
*Butonul "Click pentru a viziona" te va duce spre postarea de pe site-ul nostru principal unde poţi viziona episodul / filmul / capitolul manga.
My Dress-up Darling / Sono Bisque Doll wa Koi wo Suru

Și am ajuns la final! A fost postat pe site My Dress-up Darling / Sono Bisque Doll wa Koi wo Suru – Episodul 12 / Ep. 12 rosub online tradus subtitrat in romana.

Mulțumim că ați vizionat seria alături de noi, echipa A-Evolution! Susținerea voastră ne-a ajutat să ducem până la capăt această serie.

my dress-up darling
Despre serie

Traumatizat de o întâmplare din copilărie cu o prietenă de-a lui care s-a simțit oripilată de iubirea lui pentru păpușile tradiționale, artizanul aspirant Wakana Gojou își petrece zilele sale de elev retras, găsindu-și liniștea în sala de economie casnică a liceului său. Pentru Wakana, oameni precum frumoasa Marin Kitagawa, o fată la modă care mereu are prieteni cu ea, este efectiv un extraterestru dintr-o altă lume. Dar când vesela și niciodată timida Marin dă peste Wakana cosând după școală, intră val-vârtej și încearcă să-și atragă colegul tăcut în hobby-ul ei secret: cosplayul! Oare inima frântă a lui Wakana va putea să reziste invaziei acestui extraterestru fermecător?!

My Dress-up Darling online rosub, My Dress-up darling in romana, My Dress-up Darling tradus
Lasă un comentariu

Comentarii

0 comentarii la „My Dress-up Darling / Sono Bisque Doll wa Koi wo Suru – Episodul 12

Social
Despre A-Evolution
logo
Acest site este un proiect creat de fani pentru fanii de anime și manga subtitrate gratuit in română. Vă mulțumim că ați ales să vizionați seriile preferate pe site-ul nostru!
Despre vizionarea episoadelor
Episoadele pot fi vizionate de pe forum! Imaginile puse în postări duc spre postările de pe forum, nu spre site-uri dubioase care să vă bage viruși în PC-uri, telefoane etc. 🙂
Dă o bere la echipă 🍺
donare-image
Recomandare