logo

A-Evolution

Anime - Evolution || Anime online || Manga online
(Serie: Megalobox 2)
post-thumb
Nouă Ani de A-Evolution
avatar
zerox 01/05/2022 6 417
Divertisment

Salutare dragilor. Exact cum spune și titlul, astăzi, 1 Mai, Anime Evolution împlinește nouă ani frumoși. Nouă ani plini de peripeții, nouă ani plini de proiecte minunate, de fani minunați și de un staff pe care îi pot considera o a doua familie.

Fără ei și fară voi, noi nu am fi existat astăzi. Vă mulțumim din toată inima! <3

În urmă cu nouă ani am luat decizia de a fuziona mai multe site-uri precum: jtecher, destiny, animebm. Pe parcurs, ni s-au alăturat și anime –rising și, de curând și anime-nolimit care, din păcate, s-a închis acum câțiva ani. (Aici am avea nevoie și de ajutorul vostru, pentru a putea reface o parte din ele…).

În final aș dori să urez un sincer la mulți ani pentru Anime Evolution și tuturor fanilor care ne urmăresc seriile și filmele anime.

Sperăm ca și la anul să vă găsim tot aici, într-un număr tot mai mare! ^^

La Mulți Ani!

Coma: mulțumim tuturor ce faceți parte din această comunitate fără de care munca noastră clar nu ar fii fost apreciată și desigur echipei ce aduce de nouă ani episoade noi. La mulți ani A-evolution!

P.s. până și Anya ne arată să mergem spre viitor! xD

Lasă un comentariu

Comentarii

6 comentarii la „Nouă Ani de A-Evolution

Social
Despre A-Evolution
logo
Acest site este un proiect creat de fani pentru fanii de anime și manga subtitrate gratuit in română. Vă mulțumim că ați ales să vizionați seriile preferate pe site-ul nostru!
Despre vizionarea episoadelor
Episoadele pot fi vizionate de pe forum! Imaginile puse în postări duc spre postările de pe forum, nu spre site-uri dubioase care să vă bage viruși în PC-uri, telefoane etc. 🙂
Dă o bere la echipă 🍺
donare-image
Recomandare