logo

A-Evolution

Anime - Evolution || Anime online || Manga online
post-thumb
Orient – Episodul 12
avatar
Dragoș 28/03/2022 1 568
Sometimes people use thought to not participate in life.
Orient – Episodul 12
Unde duce acest drum
Zerox Gabs Gabs AraZel
Click pentru a viziona
*Butonul "Click pentru a viziona" te va duce spre postarea de pe site-ul nostru principal unde poţi viziona episodul / filmul / capitolul manga.
Orient


Vizionare placuta la Orient – Episodul 12 / Ep. 12 rosub online subtitrat tradus in romana!

Va multumim ca vizionati pe A-Evolution!

Extra:

orient episodul 12
Alte taguri:

orient rosub in romana episodul 12 online, orient rosub in romana online, orient rosub online

Despre serie

Cu 5 ani în urmă, Musashi și Kojirou Kanemaki și-au promis că atunci când vor crește, vor deveni samurai, vor forma o alianță și vor merge în misiuni de ucis demoni. Dar de atunci, lucrurile au luat o întorsătură. Demonii fiind acum lăudați și venerați de oameni, samuraii sunt evitați și dezonorați.

Speriat să-și dezvăluie visul de a deveni samurai, Musashi se conformează doctrinei orașului și devine miner, în timp ce învață în secret să mânuiască sabia. Între timp, deși este un descendent direct de samurai, Kojirou renunță la ce i-a promis vechiului său prieten. Totuși, după ce-l salvează pe Musashi, care era la un pas de moarte, acesta se răzgândește. Deși încă mai avea îndoieli, Kojirou merge într-o călătorie cu Musashi sperând să descopere ce simte cu adevărat.

Înfruntând imposibilul, cei doi se aventurează în lumea necunoscută a omorâtului bestiilor, neștiind ce le rezervă viitorul. Călare pe un cal cu armură de fier, cei doi eroi de cincisprezece ani plănuiesc să reabiliteze reputația samurailor și să curețe lumea de demoni.

Lasă un comentariu

Comentarii

Un comentariu la “Orient – Episodul 12

  • Avatar for Dragoș

    FrankJScott

    Please try [url=https://www.google.com/]Google[/url] before asking about [url=https://backlinkhub.info/index.php/topic,14642.new.html#new]Recommended Product Site[/url] e6be706

Social
Despre A-Evolution
logo
Acest site este un proiect creat de fani pentru fanii de anime și manga subtitrate gratuit in română. Vă mulțumim că ați ales să vizionați seriile preferate pe site-ul nostru!
Despre vizionarea episoadelor
Episoadele pot fi vizionate de pe forum! Imaginile puse în postări duc spre postările de pe forum, nu spre site-uri dubioase care să vă bage viruși în PC-uri, telefoane etc. 🙂
Dă o bere la echipă 🍺
donare-image
Recomandare