logo

A-Evolution

Anime - Evolution || Anime online || Manga online
post-thumb
Penguin Highway
avatar
Amza 17/11/2021 0 314
Penguin Highway
Zerox Diuț & Mayuki Zerox AraZeL Zerox
Click pentru a viziona
*Butonul "Click pentru a viziona" te va duce spre postarea de pe site-ul nostru principal unde poţi viziona episodul / filmul / capitolul manga.
Penguin Highway

Vizionară plăcută la filmul Penguin Highway! Mulțumim că alegeți să vizionați anime-ul pe A-Evolution!

Despre serie

În seria Penguin Highway online ro sub este vorba despre  un copil, Aoyama (personajul principal din Penguin Highway online ro sub) are cunoștințe comparabile cu cele ale unui adult. De aceea, e tachinat des de colegii lui. Totodată, are un crush pe femeia prietenoasă pe care a întâlnit-o la cabinetul stomatologic.
Într-o dimineață au început să apară, în mod misterios pinguini prin cartierul lui. Nimeni nu știe de unde vin sau cum au reușit să ajungă acolo. Aoyama, determinat să afle mai multe despre ce se întâmplă, participă la cercetarea pinguinilor alături de crush-ul său.
Pe măsură ce timpul trece, ei descoperă o sferă plutitoare pe care o denumesc „Marea”.

Orice intră în mare nu se mai întoarce. Singurul lucru care o poate distruge sunt pinguinii. Totuși, ceva îngrozitor prinde formă când pinguinii nu…
Vizionare plăcuta laPenguin Highway online ro sub!

Mai multe postări din serie
Lasă un comentariu

Comentarii

0 comentarii la „Penguin Highway

Social
Despre A-Evolution
logo
Acest site este un proiect creat de fani pentru fanii de anime și manga subtitrate gratuit in română. Vă mulțumim că ați ales să vizionați seriile preferate pe site-ul nostru!
Despre vizionarea episoadelor
Episoadele pot fi vizionate de pe forum! Imaginile puse în postări duc spre postările de pe forum, nu spre site-uri dubioase care să vă bage viruși în PC-uri, telefoane etc. 🙂
Dă o bere la echipă 🍺
donare-image
Recomandare