logo

A-Evolution

Anime - Evolution || Anime online || Manga online
post-thumb
Platinum End – Episodul 01
avatar
Dragoș 16/10/2021 0 719
Sometimes people use thought to not participate in life.
Platinum End – Episodul 01
Cadou de la un înger
Amza Dani199 sNkClAuDiU
Realizat în parteneriat cu Manga-Kids
Click pentru a viziona
*Butonul "Click pentru a viziona" te va duce spre postarea de pe site-ul nostru principal unde poţi viziona episodul / filmul / capitolul manga.
Platinum End

Această versiune este una proviziorie, fără beneficii precum typesetting și quality check. Varianta propriu-zisă va apărea, cel târziu, luni! Vizionare plăcută și nu uitați să lăsați un comentariu pentru a vă arăta susținerea!

Despre serie

După moartea părinților lui, tânărul Miai Kakehashi este lăsat în grija rudelor lui abuzive. De atunci, a devenit posomorât și depresiv, făcându-l să încerce să se sinucidă în seara absolvirii liceului. Mirai, totuși, este salvat de o fată cu părul alb pur pe nume Nasse care se introduce ca fiind îngerul lui păzitor, dorind să-i ofere fericire, dându-i puteri supranaturale și o șansa să devină noul Dumnezeu.
Ca să-și câștige pozitia aferentă, trebuie să înfrângă alți 12 candidați la a fi Dumnezeu în următoarele 999 de zile. Curând, Mirai începe să se chinuie să supraviețuiască în timp ce o bătălie terifiantă în care doar cel rămas în picioare câștige izbucnește între el și candidații ce doresc să obțină puterea absolută

Mai multe postări din serie
Lasă un comentariu

Comentarii

0 comentarii la „Platinum End – Episodul 01

Social
Despre A-Evolution
logo
Acest site este un proiect creat de fani pentru fanii de anime și manga subtitrate gratuit in română. Vă mulțumim că ați ales să vizionați seriile preferate pe site-ul nostru!
Despre vizionarea episoadelor
Episoadele pot fi vizionate de pe forum! Imaginile puse în postări duc spre postările de pe forum, nu spre site-uri dubioase care să vă bage viruși în PC-uri, telefoane etc. 🙂
Dă o bere la echipă 🍺
donare-image
Recomandare