logo

A-Evolution

Anime - Evolution || Anime online || Manga online
post-thumb
Ryman’s Club – Episodul 11
avatar
Chips 15/04/2022 0 275
Ryman’s Club – Episodul 11
Rivalul
Arctic Gabs Zerox Chips
Click pentru a viziona
*Butonul "Click pentru a viziona" te va duce spre postarea de pe site-ul nostru principal unde poţi viziona episodul / filmul / capitolul manga.
Ryman's Club

Ryman’s Club / Salaryman’s Club – Episodul 11 / Ep. 11 anime rosub online tradus in romana subtitrat!

Vizionare plăcută și vă mulțumim că alegeți să vizionați seria pe A-Evolution!

Ryman's Club - Episodul 11

ryman’s club in romana, ryman’s club rosub subtitrat, ryman’s club tradus online, ryman’s club in romana, ryman’s club rosub, ryman’s club tradus subtitrat

Despre serie

Ryman’s Club are în prim-plan un grup business de badminton. Seria prezintă cele 2 aspecte diferite din viața unui salariat obișnuit: viața de zi cu zi și conflictele dintre jucători. Unul dintre protagoniștii principali este Mikoto Shiratori, un maestru al badmintonului care suferă de o traumă ca urmare a pierderii unui turneu semi-profesionist. În cele din urmă, ajunge un salariat de rând la compania Sunlight Beverage unde se împrietenește cu Tatsuru Miyazumi, cel mai bun jucător și angajat din echipă.

Ryman’s Club online rosub, Ryman’s Club tradus in romana, Ryman’s Club subtitrat
Lasă un comentariu

Comentarii

0 comentarii la „Ryman’s Club – Episodul 11

Social
Despre A-Evolution
logo
Acest site este un proiect creat de fani pentru fanii de anime și manga subtitrate gratuit in română. Vă mulțumim că ați ales să vizionați seriile preferate pe site-ul nostru!
Despre vizionarea episoadelor
Episoadele pot fi vizionate de pe forum! Imaginile puse în postări duc spre postările de pe forum, nu spre site-uri dubioase care să vă bage viruși în PC-uri, telefoane etc. 🙂
Dă o bere la echipă 🍺
donare-image
Recomandare