logo

A-Evolution

Anime - Evolution || Anime online || Manga online
post-thumb
Sankaku Mado no Sotogawa wa Yoru – Episodul 05
avatar
Amza 10/11/2021 0 407
Sankaku Mado no Sotogawa wa Yoru – Episodul 05
Amza Xiphion. Dev.
Click pentru a viziona
*Butonul "Click pentru a viziona" te va duce spre postarea de pe site-ul nostru principal unde poţi viziona episodul / filmul / capitolul manga.
Sankaku Mado no Sotogawa wa Yoru

Vizionare plăcută la Sankaku Mado no Sotogawa wa Yoru in romana!

Despre serie

Kousuke Mikado (Sankaku Mado no Sotogawa wa Yoru Rosub Online) a putut vedea spiritele dintotdeauna. Fiind foarte speriat de ele, încearcă să-și suprime abilitatea purtând ochelari. Într-o zi, în timp ce lucra la o librărie, i-a atras atenția lui Rihito Hiyakawa, un medium excentric care e convins că au fost sortiți să se întâlnească unul cu celălalt.
Datorită isprăvilor lui Hiyakawa, Mikado este împins într-o lume a paranormalului, acesta promițându-i că o să-și înfrunte frica dacă Mikado rămâne cu el. În timp ce continuă să lucreze împreună, cei doi descoperă o serie de blesteme rău intenționate, care duc toate către același nume—„Erika Hiura.”
Care e scopul acestei persoane și ce legătură are cu Mikado și Hiyakawa (Sankaku Mado no Sotogawa wa Yoru Rosub Online)?

Lasă un comentariu

Comentarii

0 comentarii la „Sankaku Mado no Sotogawa wa Yoru – Episodul 05

Social
Despre A-Evolution
logo
Acest site este un proiect creat de fani pentru fanii de anime și manga subtitrate gratuit in română. Vă mulțumim că ați ales să vizionați seriile preferate pe site-ul nostru!
Despre vizionarea episoadelor
Episoadele pot fi vizionate de pe forum! Imaginile puse în postări duc spre postările de pe forum, nu spre site-uri dubioase care să vă bage viruși în PC-uri, telefoane etc. 🙂
Dă o bere la echipă 🍺
donare-image
Recomandare