logo

A-Evolution

Anime - Evolution || Anime online || Manga online
post-thumb
Tomodachi Game – Episodul 09
avatar
Chips 11/06/2022 0 661
Tomodachi Game – Episodul 09
Midori Lucian Dragoș Chips
Click pentru a viziona
*Butonul "Click pentru a viziona" te va duce spre postarea de pe site-ul nostru principal unde poţi viziona episodul / filmul / capitolul manga.
Tomodachi Game / Friends Game

Vizionare placută la Tomodachi Game Episodul 9 . Tomodachi Game episodul 9 rosub . Tomodachi Game ep 9 tradus in romana online rosub. Tomodachi Game online rosub. Tomodachi Game subtitrat in romana.

Mulțumim că alegeți să vizionați seria pe A-Evolution!

Vă invităm să vizionați episoadele anterioare din Tomodachi Games pe forumul nostru.

De asemenea, puteți să urmăriți progresul seriei, dar și diverse informații legate de proiectele noastre pe serverul nostru de discord! Vă așteptăm cu drag!

Secvențe din episodul anterior:

Tomodachi Games rosub

Oare Katagiri Yuuichi va mai avea încredere în prietenii lui?

La începutul poveștii, Yuuichi pare a fi un elev sârguincios și fericit. El muncește din greu pentru a se putea alătura prietenilor săi în excursia școlară. Își prețuiește foarte mult prietenii pe tot parcursul povești și dă dovadă de bunătate și de dorința de a se sacrifica de dragul prietenilor săi. Ducându-se chiar până la a se cataloga drept trădător pentru a preveni alte probleme.

Pe măsură ce povestea avansează și jocurile devin din ce în ce mai serioase, Yuuichi începe să arate o latură mult mai sinistră. Această natură întunecată este probabil rezultatul creșterii sale tulburi de către o mamă adoptivă care a fost nevoită să-și vândă trupul și un escroc care i-a fost drept figură paternă și profesor. Nu arată prea multe remușcări pentru niciuna dintre acțiunile sale diabolice și pare sadic în anumite momente. Ajungând chiar să se bucure de necazurile inamicilor lui.

Tags: tomodachi game rosub, tomodachi game tradus in romana online rosub. tomodachi game online rosub tomodachi game subtitrat in romana, tomodachi game romana. tomodachi game rosub. tomodachi game subtitrat.

Despre serie

Yuuichi Katagiri a întâmpinat multe probleme financiare de-a lungul vieții sale, dar a învățat să-și păstreze calmul și să nu se demoralizeze, datorită prietenilor săi apropiați. Pentru a-și respecta o promisiune față de ei, Yuuichi strânge destui bani pentru a merge cu ei într-o excursie școlară. Dar când banii adunați au dispărut misterios, doi prieteni de-ai lui Yuuichi devin suspecți: Shiho Sawaragi și Makoto Shibe, care se ocupau cu strângerea banilor. Deși erau nevinovați, Shiho și Makoko își asumă responsabilitatea pentru că n-au reușit să țină bine de bani când nimeni altcineva nu ieșea în față.

Câteva zile mai târziu, Yuuichi și prietenii săi primesc niște scrisori misterioase care-i păcălesc să se întâlnească cu toții. Când ajung, sunt asaltați și lăsați inconștineți. Se trezesc într-o cameră misterioasă în prezența lui „Manabu-kun”, un personaj dintr-un desen pentru copii controversat a cărui difuzare a fost oprită din cauza conținutului dăunător. El informează grupul că unul dintre ei i-a adunat pe toți pentru a regla o mare datorie. Ei trebuie să joace un „joc al prieteniei”: o serie de jocuri care le va testa puterea legăturii dintre ei și încrederea reciprocă. În timp ce încrederea grupului scade din cauza multelor secrete și trădărilor, Yuuichi trebuie să afle ce „prieteni” de-ai săi pot fi de încredere și în final să afle cine este trădătorul.

tomodachi game in romana, tomodachi game rosub subtitrat, tomodachi game tradus online, friends game in romana, friends game rosub, friends game tradus subtitrat
Lasă un comentariu

Comentarii

0 comentarii la „Tomodachi Game – Episodul 09

Social
Despre A-Evolution
logo
Acest site este un proiect creat de fani pentru fanii de anime și manga subtitrate gratuit in română. Vă mulțumim că ați ales să vizionați seriile preferate pe site-ul nostru!
Despre vizionarea episoadelor
Episoadele pot fi vizionate de pe forum! Imaginile puse în postări duc spre postările de pe forum, nu spre site-uri dubioase care să vă bage viruși în PC-uri, telefoane etc. 🙂
Dă o bere la echipă 🍺
donare-image
Recomandare