logo

A-Evolution

Anime - Evolution || Anime online || Manga online
(Serie: Megalobox 2)
post-thumb
Vezi ce serii anime vor fi traduse de echipa A-Evolution în Vara 2022
avatar
Dragoș 01/06/2022 1 564
Sometimes people use thought to not participate in life.
Divertisment

Salutări, băieți și fete! Echipa A-Evolution vă anunță de acum ce serii va realiza în Vara 2022. Acest sezon a conținut multe serii interesante, dar a trebuit să ne limităm la cele ce vor urma. Așadar să înceapă lista!

Lista de serii

1. Call of the Night / Yofukashi no Uta (iulie)

Kou Yamori pare un elev de școală obișnuit. Descurcându-se relativ bine la școală și comportându-se frumos cu colegii săi, depune un mare efort pentru a păstra această imagine. Totuși, într-o zi, alege să renunțe la prefăcătorie și renunță la școală, iar apoi are insomnii din cauza faptului că nu are activitate în timpul zilei. Când se plimbă singur noaptea, se simte puțin mai bine, deși este conștient că insomniile lui sunt o problemă serioasă.

În timpul unei plimbări de-ale sale, Kou se întâlnește cu o fată ciudată, Nazuna Nanakusa, care-i îi determină cauza lipsei sale de somn: deși face schimbări în viața sa, el încă ezită să cunoască adevărata libertate. Ea îi spune că el nu va putea dormi dacă nu se simte satisfăcut de ce ceea ce face atunci când nu doarme. Când pare că l-a liniștit, Nazuna îl invită la apartamentul ei pentru a împărți patul. După un timp, neștiind că el doar se preface inconștient, ea se apleacă deasupra lui… și îl mușcă de gât.

Chemarea Nopții Trailer

2. My Stepsister is My Ex-Girlfriend / Mamahaha no Tsurego ga Motokano datta (iulie)

Un băiat și o fată din școala generală s-au îndrăgostit unul de altul, au flirtat între ei, s-au certat pe lucruri mărunte, au devenit mai nervoși decât emoționați când sunt unul cu altul… și au ajuns să se despartă când au promovat. Și așa, cei doi, Mizuto Irido și Yume Ayai, au ajuns să se întâlnească în cel mai neașteptat mod.

„Nu este evident că eu sunt fratele mai mare?”
„Nu este evident că eu sunt sora mai mare?”

Copiii partenerilor cu care s-au recăsătorit părinții lor sunt foști iubiți?!

Fostul cuplu, înțelegând sentimentele părinților lor, au decis o „regulă frățească” în care cel care revede în ei o posibilă relație pierde, dar… Când se întâlnesc în baie, amândoi reîntâlniți fiind… și aducându-și aminte de trecut și trăind totodată sub același acoperiș, cum se pot ignora unul pe altul?!

Sora mea vitregă este fosta mea iubită Trailer

3. Orient Partea 2 (iulie)

Orient Partea 2 Trailer

4. Lucifer and the Biscuit Hammer / Hoshi no Samidare (iulie)

Într-o zi, studentul Yuuki Amamiya este abordat de șopârla vorbitoare Sir Noi Crezant. Crezant începe să spună o poveste fantastică: puternicul vrăjitor Animus intenționează să distrugă Pământul cu ciocanul său, o invenție uriașă care se află la înălțime pe orbita Pământului. Singura speranță a Pământului este reprezentată de prințesă și de Cavalerii Bestiei, a căror sarcină este să o protejeze pe prințesă și să îl învingă pe Animus.

Yuuhi devine Cavalerul Bestiei Șopârlă și, în ciuda îndoielilor sale, este forțat să se apere de un golem creat de vrăjitor. El este salvat de vecina sa, prințesa Asahina Samidare, și îi jură loialitate. Cu toate acestea, prințesa nu dorește să salveze Pământul. Ea îi dezvăluie lui Yuuhi adevăratele ei intenții: să-l împiedice pe Animus să distrugă Pământul, pentru ca apoi să anihileze planeta cu mâna ei. Cei doi continuă să se lupte împotriva atacurilor golemilor lui Animus, în timp ce Cavalerii Bestiei rămași sunt adunați și învață să-și folosească puterile. Yuuhi va trebui să decidă singur dacă să se alăture planurilor lui Asahina sau să salveze Pământul. În acest proces, el trebuie, de asemenea, să se confrunte cu adevăratul lui sine și să determine unde se află cu adevărat loialitatea sa.

Lucifer and the Biscuit Hammer / Hoshi no Samidare Trailer

5. Tokyo Mew Mew New (6 iulie)

Trailer Tokyo Mew Mew New

Și cam acestea au fost seriile. Sperăm ca sezonul viitor să putem traduce mai multe serii, dar pentru asta, nu o putem face singuri. Acest lucru fiind un simplu hobby care este făcut în timpul liber, mereu avem personal puțin și este nevoie de oameni interesați care să intre în echipa noastră, pentru a putea aduce cât mai multe animeuri traduse în limba română pe internet. Astfel, mereu primim oameni noi în echipa noastră.

Către: Recrutare în echipa A-Evolution.

În același timp, nu este neapărat nevoie să intri în echipa noastră pentru a ne ajuta. Ca simplu vizionator, este destul dacă ne-ai recomanda site-ul pentru vizionarea animeurilor în limba română. Dacă se întâmplă să te ocupi și tu cu un website sau ești un creator de conținut pe internet, ești interesat să-ți răspândești numele și dorești să ne ajuți, mereu suntem deschiși la parteneriate și ar fi o situație win-win pentru ambele părți. În cazul în care ești interesat să faci parteneriat cu noi sau să ni te alături în echipă, te așteptăm pe serverul nostru de Discord și ne vom auzi acolo. Orice fel de ajutor este bine-venit!

Astea fiind spuse, atunci când vor apărea aceste serii, le veți găsi la noi și vă așteptăm!

Lasă un comentariu

Comentarii

Un comentariu la “Vezi ce serii anime vor fi traduse de echipa A-Evolution în Vara 2022

  • Avatar for Dragoș

    Chips

    Foarte tare abea astept sa apara urmatoarele doua – Mamahaha no Tsurego ga Motokano datta si Orient si poate i voi da si o sansa la ofukashi no Uta sa vad cu i scurt pe doi abea astept vara asta.

    A-Evolution For The Best!!

Social
Despre A-Evolution
logo
Acest site este un proiect creat de fani pentru fanii de anime și manga subtitrate gratuit in română. Vă mulțumim că ați ales să vizionați seriile preferate pe site-ul nostru!
Despre vizionarea episoadelor
Episoadele pot fi vizionate de pe forum! Imaginile puse în postări duc spre postările de pe forum, nu spre site-uri dubioase care să vă bage viruși în PC-uri, telefoane etc. 🙂
Dă o bere la echipă 🍺
donare-image
Recomandare