logo

A-Evolution

Anime - Evolution || Anime online || Manga online
(Serie: Mashle)
post-thumb
A Silent Voice / Koe no Katachi – Film
avatar
Dragoș 13/03/2022 0 2094
Sometimes people use thought to not participate in life.
A Silent Voice / Koe no Katachi – Film
MisterK MisterK MisterK
Click pentru a viziona
*Butonul "Click pentru a viziona" te va duce spre postarea de pe site-ul nostru principal unde poţi viziona episodul / filmul / capitolul manga.
Koe no Katachi

Vizionare plăcută la A Silent Voice / Koe no Katachi – Film rosub online subtitrat tradus in romana!

Vă mulțumim că alegeți să vizionați filmul pe A-Evolution!

a silent voice
Despre serie

Fiind un tânăr neîmblânzit, elevul Shouya Ishida din ciclul primar a încercat să învingă plictiseala în cele mai crunte moduri. Când surdo-muta Shouko Nishimiya se transferă în clasa lui, Shouya și restul clasei o hărțuiesc pentru amuzament. Cu toate acestea, când mama ei anunță școala, Shouya devine izolat de restul și învinuit pentru tot ce i s-a întâmplat ei. Când Shouko schimbă școlile, Shouya este lăsat la mâna colegilor și pe toată durata ciclului primar și gimnazial este ostracizat fără milă de restul colegilor, în timp ce profesorii închid ochii la tot ce se întâmplă.
Acum Shouya este în al treilea an de liceu, dar încă este urmărit de greșelile pe care le-a făcut când a fost tânăr. Regretând greșelile pe care le-a făcut, se pornește pe o cale de izbăvire, să o întâlnească pe Shouko și să se revanșeze față de ea.
Koe no Katachi spune povestea înduioșătoare a reuniunii lui Shouya cu Shoko și încercările sale de a se izbăvi, în timp ce este bântuit de umbrele trecutului său.

Mai multe postări din serie
Lasă un comentariu

Comentarii

0 comentarii la „A Silent Voice / Koe no Katachi – Film

Social
Despre A-Evolution
logo
Acest site este un proiect creat de fani pentru fanii de anime și manga subtitrate gratuit in română. Vă mulțumim că ați ales să vizionați seriile preferate pe site-ul nostru!
Despre vizionarea episoadelor
Episoadele pot fi vizionate de pe forum! Imaginile puse în postări duc spre postările de pe forum, nu spre site-uri dubioase care să vă bage viruși în PC-uri, telefoane etc. 🙂
Dă o bere la echipă 🍺
donare-image
Recomandare