logo

A-Evolution

Anime - Evolution || Anime online || Manga online
post-thumb
Aharen-san wa Hakarenai – Episodul 03
avatar
Gabs 04/05/2022 0 255
Aharen-san wa Hakarenai – Episodul 03
Stai, schimbăm locurile?
Arctic Gabs Gabs AraZeL
Click pentru a viziona
*Butonul "Click pentru a viziona" te va duce spre postarea de pe site-ul nostru principal unde poţi viziona episodul / filmul / capitolul manga.
Aharen-san wa Hakarenai

Vizionare placută la Aharen-san wa Hakarenai Episodul 03 rosub.

Vă mulțumim că alegeți să vizionați seria pe A-Evolution!

Lista cu restul episoadelor!

Secvențe din episodul 2.

Aharen-san rosub

Tags: Aharen-san wa Hakarenai in romana, Aharen-san wa Hakarenai rosub, Aharen-san wa Hakarenai rosub online. Aharen-san wa Hakarenai subbed. Aharen-san wa Hakarenai ep 03 tradus, Aharen-san wa Hakarenai Episodul 03 in romana, Aharen-san wa Hakarenai Episodul 3 online, Aharen-san wa Hakarenai Episodul 3 rosub, Aharen-san wa Hakarenai Episodul 3 online rosub.

Despre serie

Povestea are în prim plan viața indescifrabilă a lui Reina Aharen, o liceană mică de statură și tăcută, și a lui Raidou, colegul ei din banca alăturată. Problema cea mai mare a lui Aharen este păstratul distanței dintre ea și ceilalți, fapt ce l-a făcut și pe Raidou să creadă că îl ignoră. La un moment dat, Raidou ridică radiera pe care Aharen a scăpat-o, iar asta duce la cel mai ciudat eveniment din viața lui.

Lasă un comentariu

Comentarii

0 comentarii la „Aharen-san wa Hakarenai – Episodul 03

Social
Despre A-Evolution
logo
Acest site este un proiect creat de fani pentru fanii de anime și manga subtitrate gratuit in română. Vă mulțumim că ați ales să vizionați seriile preferate pe site-ul nostru!
Despre vizionarea episoadelor
Episoadele pot fi vizionate de pe forum! Imaginile puse în postări duc spre postările de pe forum, nu spre site-uri dubioase care să vă bage viruși în PC-uri, telefoane etc. 🙂
Dă o bere la echipă 🍺
donare-image
Recomandare