logo

A-Evolution

Anime - Evolution || Anime online || Manga online
post-thumb
Akiba’s Trip The Animation – Episodul 02
avatar
Amza 30/07/2021 0 309
Akiba’s Trip The Animation – Episodul 02
Akiba's Trip The Animation

Vizionare placută la Akiba’s Trip The Animation – Episodul 02 Rosub Online || Akiba’s Trip The Animation – Episodul 02 Rosub Online, vă așteptăm părerile în secțiunea de comentarii!

Akiba’s Trip The Animation – Episodul 02 – Am format o echipă, spuneți-ne Maioneza Electrică

Buton

Al Doilea Episod

Captiv în Akihabara, Tamotsu e nevoit să se mute în casă cu Matome, unde o cunoaște pe profesoara Latu și află mai multe despre ce înseamnă să fii Parazit, dar Matome omite să-i dezvăluie un detaliu important. Împreună cu Arisa, formează o echipă și pleacă în patrulă, ajungând la un magazin militar, unde Senzorul de Paraziți o ia razna.
Mulțumim că alegeți să vizionați seria pe A-Evolution.

Traducere: Ghio || Verificare: Dani199 || Encoding: sNkClAuDiU || Quality Check: sNkClAuDiU || Typesetting: Dani199

Tărâmul promis persoanelor otaku din Akihabara nu pare să ia niciodată pauză în lumea anime. E mereu invadat de câte un grup de răufăcători, iar, în cazul acestui anime, monștrii sunt numiți “Paraziți”. Când oamenii sunt transformați în Paraziți, devin mai puternici și înnebunesc, cauzând tot felul de probleme. Partea bună este că pielea lor este vulnerabilă în contact cu aerul. Așa că cel mai bun mod de a-i înfrânge este de a scăpa de hainele lor. Tamotsu, adeptul otaku înrăit, ar prefera să ignore întreaga situație cu Paraziții. Dar asta nu mai e o opțiune pentru el. După ce o întâlnește pe enigmatica Mayonaka Matome, Tamotsu ia parte la lupta pentru Akihabara. Fie că-i place sau nu.
Akiba’s Trip e mai ușor de înțeles dacă alegi scrierea alternativă a titlului: Akiba Strip (dezbrăcare în Akiba). E o comedie spumoasă plină de referințe culturale și glume interne, iar acel umor otaku merge mână-n mână cu artificiul în care personajele își înving inamicii dezbrăcându-i.

https://www.youtube.com/watch?v=9tIXC0jkFBg
Despre serie

Tărâmul promis persoanelor otaku din Akihabara nu pare să ia niciodată pauză în lumea anime. E mereu invadat de câte un grup de răufăcători, iar, în cazul acestui anime, monștrii sunt numiți “Paraziți”. Când oamenii sunt transformați în Paraziți, devin mai puternici și înnebunesc, cauzând tot felul de probleme. Partea bună este că pielea lor este vulnerabilă în contact cu aerul, așa că cel mai bun mod de a-i înfrânge este de a scăpa de hainele lor. Tamotsu, adeptul otaku înrăit, ar prefera să ignore întreaga situație cu Paraziții, dar asta nu mai e o opțiune pentru el. După ce o întâlnește pe enigmatica Mayonaka Matome, Tamotsu ia parte la lupta pentru Akihabara, fie că-i place sau nu.
Akiba’s Trip e mai ușor de înțeles dacă alegi scrierea alternativă a titlului: Akiba Strip (dezbrăcare în Akiba). E o comedie spumoasă plină de referințe culturale și glume interne, iar acel umor otaku merge mână-n mână cu artificiul în care personajele își înving inamicii dezbrăcându-i.

Lasă un comentariu

Comentarii

0 comentarii la „Akiba’s Trip The Animation – Episodul 02

Social
Despre A-Evolution
logo
Acest site este un proiect creat de fani pentru fanii de anime și manga subtitrate gratuit in română. Vă mulțumim că ați ales să vizionați seriile preferate pe site-ul nostru!
Despre vizionarea episoadelor
Episoadele pot fi vizionate de pe forum! Imaginile puse în postări duc spre postările de pe forum, nu spre site-uri dubioase care să vă bage viruși în PC-uri, telefoane etc. 🙂
Dă o bere la echipă 🍺
donare-image
Recomandare