logo

A-Evolution

Anime - Evolution || Anime online || Manga online
post-thumb
Akiba’s Trip The Animation – Episodul 09
avatar
Dragoș 29/03/2022 0 236
Sometimes people use thought to not participate in life.
Akiba’s Trip The Animation – Episodul 09
Călătoria 09 - Vai, m-am bătut cu cărți de joc!
Arctic Dani199 Dani199 AraZel
Realizat în parteneriat cu Manga-Kids
Click pentru a viziona
*Butonul "Click pentru a viziona" te va duce spre postarea de pe site-ul nostru principal unde poţi viziona episodul / filmul / capitolul manga.
Akiba's Trip The Animation

Akiba’s Trip The Animation – Episodul 09 / Ep. 9 rosub online tradus subtitrat in romana!

Vă mulțumim că alegeți să vizionați seria pe A-Evolution!

Despre serie

Tărâmul promis persoanelor otaku din Akihabara nu pare să ia niciodată pauză în lumea anime. E mereu invadat de câte un grup de răufăcători, iar, în cazul acestui anime, monștrii sunt numiți “Paraziți”. Când oamenii sunt transformați în Paraziți, devin mai puternici și înnebunesc, cauzând tot felul de probleme. Partea bună este că pielea lor este vulnerabilă în contact cu aerul, așa că cel mai bun mod de a-i înfrânge este de a scăpa de hainele lor. Tamotsu, adeptul otaku înrăit, ar prefera să ignore întreaga situație cu Paraziții, dar asta nu mai e o opțiune pentru el. După ce o întâlnește pe enigmatica Mayonaka Matome, Tamotsu ia parte la lupta pentru Akihabara, fie că-i place sau nu.
Akiba’s Trip e mai ușor de înțeles dacă alegi scrierea alternativă a titlului: Akiba Strip (dezbrăcare în Akiba). E o comedie spumoasă plină de referințe culturale și glume interne, iar acel umor otaku merge mână-n mână cu artificiul în care personajele își înving inamicii dezbrăcându-i.

Lasă un comentariu

Comentarii

0 comentarii la „Akiba’s Trip The Animation – Episodul 09

Social
Despre A-Evolution
logo
Acest site este un proiect creat de fani pentru fanii de anime și manga subtitrate gratuit in română. Vă mulțumim că ați ales să vizionați seriile preferate pe site-ul nostru!
Despre vizionarea episoadelor
Episoadele pot fi vizionate de pe forum! Imaginile puse în postări duc spre postările de pe forum, nu spre site-uri dubioase care să vă bage viruși în PC-uri, telefoane etc. 🙂
Dă o bere la echipă 🍺
donare-image
Recomandare