logo

A-Evolution

Anime - Evolution || Anime online || Manga online
post-thumb
Jujutsu Kaisen 0 – Film
avatar
Dragoș 30/09/2022 0 350
Sometimes people use thought to not participate in life.
Jujutsu Kaisen 0 – Film
Midori Gabs Dragoș Chips
Click pentru a viziona
*Butonul "Click pentru a viziona" te va duce spre postarea de pe site-ul nostru principal unde poţi viziona episodul / filmul / capitolul manga.
Jujutsu Kaisen

Vizionare plăcută la Jujutsu Kaisen 0 – Film, Jujutsu Kaisen 0 in romana, Jujutsu Kaisen tradus in romana, Jujutsu Kaisen Movie 0 traducere rosub, Jujutsu in romana, Jujutsu Kaisen 0 Movie subtitrat in romana, a-evolution.

Jujutsu Kaisen 0 tradus in romana la Cinema!

Vă mulțumim că ați ales să vizionați Jujutsu Kaisen 0 Movie / Film tradus în limba română pe A-Evolution.

jujutsu kaisen 0 in romana tradus

Trailer Jujutsu Kaisen 0 tradus in limba romana

În copilărie, Orimoto Rika a murit într-un accident de mașină chiar în fața celui mai bun prieten al ei, Okkotsu Yuta. ”Când vom crește mari, ne vom căsători. E o promisiune!” Rika a devenit o apariție, iar Okkotsu a început să-și dorească și el să moară după ce a suferit de pe urma blestemului ei. Însă cel mai mare vrăjitor Jujutsu, Gojo Satoru, l-a primit la liceul la care preda. Acolo Okkotsu își cunoaște colegii de clasă, Zen’in Maki, Inumaki Toge și Panda, și reușește să își găsească în sfârșit determinarea. ”Vreau să am destulă încredere în mine să spun: este OK că trăiesc! Cât timp sunt la Liceul Jujutsu, voi rupe blestemul lui Rika-chan.”În tot acest timp, vrăjitorul malefic Geto Suguru, care a fost exmatriculat de la școală pentru că a masacrat oameni nevinovați, apare înaintea lui Okkotsu și a altor elevi. ”Pe 24 decembrie vom organiza Parada celor 100 de Demoni.” În timp ce Geto militează pentru crearea unui paradis destinat exclusiv vrăjitorilor Jujutsu, aruncă o mie de blesteme asupra orașelor Shinjuku și Kyoto pentru a extermina toți oamenii de rând. Va reuși oare Okkotsu să îl oprească pe Geto într-un final? Și ce se va întâmpla cu blestemul Rikăi…?

Descriere Jujutsu Kaisen 0
Despre serie

Acțiunea din seria Jujutsu Kaisen se petrece într-o lume în care există demoni, și totodată există o școală care se ocupă cu formarea de vrăjitori care se luptă cu acești demoni. Protagonistul seriei pare un elev obișnuit, însă are o forță fizică foarte mare, și este membru al clubului ocult din liceul său. Într-o zi, clubul găsește un obiect misterios sigilat, fără a ști ce necazuri vor avea loc dacă vor rupe sigiliul.

Mai multe postări din serie

Lasă un comentariu

Comentarii

0 comentarii la „Jujutsu Kaisen 0 – Film

Social
Despre A-Evolution
logo
Acest site este un proiect creat de fani pentru fanii de anime și manga subtitrate gratuit in română. Vă mulțumim că ați ales să vizionați seriile preferate pe site-ul nostru!
Despre vizionarea episoadelor
Episoadele pot fi vizionate de pe forum! Imaginile puse în postări duc spre postările de pe forum, nu spre site-uri dubioase care să vă bage viruși în PC-uri, telefoane etc. 🙂
Dă o bere la echipă 🍺
donare-image
Recomandare