logo

A-Evolution

Anime - Evolution || Anime online || Manga online
(Serie: Mieruko-chan)
post-thumb
Kawaii dake ja Nai Shikimori-san – Episodul 10
avatar
Chips 06/07/2022 0 200
Kawaii dake ja Nai Shikimori-san – Episodul 10
Dorința de a Câștiga
Zerox Gabs Chips
Click pentru a viziona
*Butonul "Click pentru a viziona" te va duce spre postarea de pe site-ul nostru principal unde poţi viziona episodul / filmul / capitolul manga.
Kawaii dake ja Nai Shikimori-san

Vizionare placută la Shikimori’s Not Just a Cutie Episodul 10 Rosub / Kawaii dake ja Nai Shikimori-san episodul 10 online rosub.

Vă mulțumim că alegeți să vizionați seria pe A-Evolution!

Listă episoade

Kawaii dake ja Nai Shikimori-san episodul 10

Shikimori (式守)

Shikimori este o persoană încrezătoare, grijulie, fidelă și atletică. Este prezentată ca fiind foarte competitivă și urăște să piardă. Latura ei rece, care este intimidantă și uimitoare în același timp, este arătată atunci când concurează sau când îl protejează pe Izumi de ghinionul său.

Yuu Izumi (和泉 ゆう)

Izumi este unul dintre personajele principale ale seriei și, de asemenea, prietenul lui Shikimori. El este mai mereu protejat de ea.

Despre serie:

Shikimori pare a fi iubita perfectă: drăguță, amuzantă, adorabilă când vrea… dar are o latură mai întunecată care, în anumite circumstanțe, iese la suprafață. Cu toate acestea, iubitul ei Izumi adoră să fie prezent când se întâmplă acest lucru.

Mici secvente din episodul 10:

Shikimori's Not Just a Cutie / Kawaii dake ja Nai Shikimori-san - Episodul 10
Shikimori’s Not Just a Cutie / Kawaii dake ja Nai Shikimori-san – Episodul 10

Tags:

Episodul 10 Rosub Shikimori-san rosub Shikimori’s Not Just a Cutie ep 10 in romana, Shikimori’s Not Just a Cutie Ep 10 rosub, Shikimori’s Not Just a Cutie Ep 10 rosub online, Shikimori’s Not Just a Cutie Ep 10 subbed, Shikimori’s Not Just a Cutie ep 10 tradus, Shikimori’s Not Just a Cutie Episodul 10 in romana, Shikimori’s Not Just a Cutie Episodul 10 online, Shikimori’s Not Just a Cutie Episodul 10 online rosub, Shikimori’s Not Just a Cutie episodul 10 rosub, Shikimori’s Not Just a Cutie episodul 10 tradus, Shikimori’s Not Just a Cutie in romana, Shikimori’s Not Just a Cutie rosub

Despre serie

Shikimori pare a fi iubita perfectă: drăguță, amuzantă, adorabilă când vrea… dar are o latură mai întunecată care, în anumite circumstanțe, iese la suprafață. Cu toate acestea, iubitul ei Izumi adoră să fie prezent când se întâmplă acest lucru.

Lasă un comentariu

Comentarii

0 comentarii la „Kawaii dake ja Nai Shikimori-san – Episodul 10

Social
Despre A-Evolution
logo
Acest site este un proiect creat de fani pentru fanii de anime și manga subtitrate gratuit in română. Vă mulțumim că ați ales să vizionați seriile preferate pe site-ul nostru!
Despre vizionarea episoadelor
Episoadele pot fi vizionate de pe forum! Imaginile puse în postări duc spre postările de pe forum, nu spre site-uri dubioase care să vă bage viruși în PC-uri, telefoane etc. 🙂
Dă o bere la echipă 🍺
donare-image
Recomandare