logo

A-Evolution

Anime - Evolution || Anime online || Manga online
post-thumb
Kawaii dake ja Nai Shikimori-san – Episodul 5
avatar
zerox 15/05/2022 0 282
Kawaii dake ja Nai Shikimori-san – Episodul 5
Momente Fericite la Râu
Zerox Gabs Amza Izuku-kun
Click pentru a viziona
*Butonul "Click pentru a viziona" te va duce spre postarea de pe site-ul nostru principal unde poţi viziona episodul / filmul / capitolul manga.
Kawaii dake ja Nai Shikimori-san

Vizionare placută la Shikimori’s Not Just a Cutie Episodul 5 Rosub / Kawaii dake ja Nai Shikimori-san episodul 5 rosub.

Vă mulțumim că alegeți să vizionați seria pe A-Evolution!

Listă episoade


Despre episod Shikimori-san episodul 5 rosub:


Izumi și prietenii lui ajung în orașul fluvial, unde decid să facă un grătar. Izumi se oferă să gătească după ce a văzut cât de prost se descurcă Inuzuka cu cuțitul. În ciuda faptului că prietenii lui iși fac griji pentru el, el se dovedește a fi un bucătar priceput.
Shikimori încearcă să gătească singură, dar Izumi este uluit de cât de groaznică este mâncarea ei. Cu toate astea, când a văzut cât de mult efort a depus, Izumi se forțează să mănânce totul, determinând-o pe Shikimori să promită că va deveni mai bună la gătit.
După ce au mâncat niște s’mores, se îndreaptă spre râu. Izumi vede o fetiță dusă de curent, dar după ce o salvează, acesta are crampe la picior, așa că Shikimori (Shikimori-san episodul 5 rosub) îl salvează. Întoarsă pe uscat, fata îi mulțumește lui Izumi printr-un pupic pe obraz.
Se îndreaptă să înoate, unde Izumi îi spune în cele din urmă lui Shikimori că arată drăguț în noul ei costum de baie. Ei se întorc în oraș pentru a lua niște înghețată, unde Izumi îi dă lui Shikimori un sărut indirect după ce a mâncat din cornetul ei. Înainte de a putea face același lucru, însă, apare Inuzuka și mănâncă cornetul lui Izumi, acest lucru înfuriind-o pe Shikimori.  
În timp ce adorm cu toții în trenul înapoi spre casă, Izumi reflectă la cât de norocos este că și-a găsit grupul de prieteni. Shikimori se trezește și, văzând-ul pe Izumi adormit pe umărul lui Inuzuka, aceasta îi mută capul pe al ei.

Tags:

Kawaii dake ja Nai Shikimori-san Episodul 5 in romana, 
Kawaii dake ja Nai Shikimori-san Episodul 5 rosub, 
Kawaii dake ja Nai Shikimori-san Episodul 5 online rosub, 
Kawaii dake ja Nai Shikimori-san Episodul 5 subbed, 
Kawaii dake ja Nai Shikimori-san episodul 5 tradus, 
Kawaii dake ja Nai Shikimori-san Episodul 5 in romana, 
Kawaii dake ja Nai Shikimori-san Episodul 5 online.

Despre serie

Shikimori pare a fi iubita perfectă: drăguță, amuzantă, adorabilă când vrea… dar are o latură mai întunecată care, în anumite circumstanțe, iese la suprafață. Cu toate acestea, iubitul ei Izumi adoră să fie prezent când se întâmplă acest lucru.

Lasă un comentariu

Comentarii

0 comentarii la „Kawaii dake ja Nai Shikimori-san – Episodul 5

Social
Despre A-Evolution
logo
Acest site este un proiect creat de fani pentru fanii de anime și manga subtitrate gratuit in română. Vă mulțumim că ați ales să vizionați seriile preferate pe site-ul nostru!
Despre vizionarea episoadelor
Episoadele pot fi vizionate de pe forum! Imaginile puse în postări duc spre postările de pe forum, nu spre site-uri dubioase care să vă bage viruși în PC-uri, telefoane etc. 🙂
Dă o bere la echipă 🍺
donare-image
Recomandare