logo

A-Evolution

Anime - Evolution || Anime online || Manga online
post-thumb
Maho Sensei Negima – Episodul 12
avatar
valked 08/11/2022 0 167
Maho Sensei Negima – Episodul 12
Învață sau pleacă
Bogdanovix Bogdanovix Bing021 & zerox189 AraZeL
Click pentru a viziona
*Butonul "Click pentru a viziona" te va duce spre postarea de pe site-ul nostru principal unde poţi viziona episodul / filmul / capitolul manga.
Mahou Sensei Negima!

Vizionare plăcută la Maho Sensei Negima – Episodul 12 tradus rosub. Maho Sensei Negima – Episodul 12 rosub online tradus in romana. Maho Sensei Negima Episodul 12 rosub online. Maho Sensei Negima subtitrat in romana. Maho Sensei Negima romana ep. 12

Vă mulțumim că ați ales să vizionați Maho Sensei Negima tradus în limba română pe A-Evolution.

Secvențe din episodul 12

Despre serie

Negi Springfield, în vârstă de 10 ani, este un vrăjitor în formare și trebuie să mai treacă doar un singur test pentru a deveni Maestru Vrăjitor. Din nefericire, ultima sa sarcină este una bizară… să devină profesor de engleză la un internat numai pentru fete. Imediat ce ajunge, o face complet de râs pe una dintre elevele sale, Asuna Kagurazaka, și îl înlocuiește pe profesorul pe care aceasta îl iubește, ceea ce îi stârnește ura. Pentru a înrăutăți situația, Asuna află că Negi este vrăjitor și promite să spună tuturor dacă nu o ajută. Dar, din păcate, circumstanțele îi forțează să lucreze împreună pentru a face multe lucruri, de la lupta împotriva vrăjitorilor răi până la a ajuta clasa să treacă examenul final, cu mult umor, magie și romantism.

Lasă un comentariu

Comentarii

0 comentarii la „Maho Sensei Negima – Episodul 12

Social
Despre A-Evolution
logo
Acest site este un proiect creat de fani pentru fanii de anime și manga subtitrate gratuit in română. Vă mulțumim că ați ales să vizionați seriile preferate pe site-ul nostru!
Despre vizionarea episoadelor
Episoadele pot fi vizionate de pe forum! Imaginile puse în postări duc spre postările de pe forum, nu spre site-uri dubioase care să vă bage viruși în PC-uri, telefoane etc. 🙂
Dă o bere la echipă 🍺
donare-image
Recomandare