logo

A-Evolution

Anime - Evolution || Anime online || Manga online
(Serie: Spy X Family)
post-thumb
Mieruko-chan – Episodul 09
avatar
Dragoș 29/11/2021 0 293
Sometimes people use thought to not participate in life.
Mieruko-chan – Episodul 09
Lucruri pe care le-a văzut înainte
Arctic Gabs Dragoș Dev
Click pentru a viziona
*Butonul "Click pentru a viziona" te va duce spre postarea de pe site-ul nostru principal unde poţi viziona episodul / filmul / capitolul manga.
Mieruko-chan

Nou episod din Mieruko-chan! Aparent, în acest episod apare un personaj misterios care o tulbură pe Mieruko. Pe deasupra, personajul nostru principal are în sfârșit parte de un moment în care se poate destinde.

Vizionare plăcută și vă mulțumim că urmăriți episodul 9 din Mieruko-chan pe A-Evolution!

Despre serie

Miko (Mieruko-chan rosub) este o elevă de liceu normală a cărei viață ia o întorsătură când brusc începe să vadă niște arătări oribile și hidoase. Deși este complet terifiată, Miko (Mieruki-chan online rosub) își trăiește viața mai departe, prefăcându-se că nu observă arătările care o înconjoară. Trebuie să îndure frica pentru a se menține pe ea și prietena sa Hana în siguranță, deși asta înseamnă că trebuie să înfrunte ce este mai rău. Îmbinând comedia și stilul horror, Mieruko-chan online rosub este povestea unei fete care încearcă să descurce cu paranormalul purtându-se complet indiferentă față de acesta.

Lasă un comentariu

Comentarii

0 comentarii la „Mieruko-chan – Episodul 09

Social
Despre A-Evolution
logo
Acest site este un proiect creat de fani pentru fanii de anime și manga subtitrate gratuit in română. Vă mulțumim că ați ales să vizionați seriile preferate pe site-ul nostru!
Despre vizionarea episoadelor
Episoadele pot fi vizionate de pe forum! Imaginile puse în postări duc spre postările de pe forum, nu spre site-uri dubioase care să vă bage viruși în PC-uri, telefoane etc. 🙂
Dă o bere la echipă 🍺
donare-image
Recomandare