logo

A-Evolution

Anime - Evolution || Anime online || Manga online
(Serie: Spy X Family)
post-thumb
Mieruko-chan – Episodul 11
avatar
zerox 12/12/2021 1 439
Mieruko-chan – Episodul 11
Arctic Gabs Dragoș Dev
Click pentru a viziona
*Butonul "Click pentru a viziona" te va duce spre postarea de pe site-ul nostru principal unde poţi viziona episodul / filmul / capitolul manga.
Mieruko-chan

Va urăm vizionare plăcută la Mieruko-chan Episodul 11 rosub. Vă mulțumim că ați ales sa vizionați pe a-evolution, și vă așteptăm părerile în secțiunea de comentarii!!

Despre serie

Miko (Mieruko-chan rosub) este o elevă de liceu normală a cărei viață ia o întorsătură când brusc începe să vadă niște arătări oribile și hidoase. Deși este complet terifiată, Miko (Mieruki-chan online rosub) își trăiește viața mai departe, prefăcându-se că nu observă arătările care o înconjoară. Trebuie să îndure frica pentru a se menține pe ea și prietena sa Hana în siguranță, deși asta înseamnă că trebuie să înfrunte ce este mai rău. Îmbinând comedia și stilul horror, Mieruko-chan online rosub este povestea unei fete care încearcă să descurce cu paranormalul purtându-se complet indiferentă față de acesta.

Lasă un comentariu

Comentarii

Un comentariu la “Mieruko-chan – Episodul 11

  • Avatar for zerox

    FrankJScott

    Please try [url=https://www.google.com/]Google[/url] before asking about [url=https://www.trading-vision.net/index.php/topic,178.new.html#new]Best Product Site[/url] 95caa2_

Social
Despre A-Evolution
logo
Acest site este un proiect creat de fani pentru fanii de anime și manga subtitrate gratuit in română. Vă mulțumim că ați ales să vizionați seriile preferate pe site-ul nostru!
Despre vizionarea episoadelor
Episoadele pot fi vizionate de pe forum! Imaginile puse în postări duc spre postările de pe forum, nu spre site-uri dubioase care să vă bage viruși în PC-uri, telefoane etc. 🙂
Dă o bere la echipă 🍺
donare-image
Recomandare