logo

A-Evolution

Anime - Evolution || Anime online || Manga online
(Serie: Mashle)
post-thumb
Mushibugyo – Episodul 5
avatar
valked 29/10/2022 0 253
Mushibugyo – Episodul 5
Mugai: Ce văd ochii solitari
Life01 Midori Amza Chips
Click pentru a viziona
*Butonul "Click pentru a viziona" te va duce spre postarea de pe site-ul nostru principal unde poţi viziona episodul / filmul / capitolul manga.
Mushibugyo

Vizionare plăcută la Mushibugyo – Episodul 5 tradus rosub. Mushibugyo – Episodul 5 rosub online tradus . Mushibugyo – Episodul 5 rosub online. Mushibugyo in romana ep 5. Mushibugyo ep 5 rosub. tradus din Mushibugyo subtitrat

Lista de episoade: Mushibugyo – Toate episoadele.

Vă mulțumim că ați ales să vizionați Mushibugyo tradus în limba română pe A-Evolution.

În Japonia feudală, locuitorii din Edo sunt asediați de insecte gigantice care fac ravagii pe pământ. Oamenii imploră cu disperare guvernul să facă ceva în acest sens. Astfel, se înființează Biroul Magistraturii Insectelor, care adună războinici puternici pentru a se apăra împotriva apariției dăunătorilor.

Mushibugyou îl urmărește pe Jinbee Tsukishima, un tânăr care se străduiește să devină un maestru spadasin precum tatăl său. Pentru a ispăși un incident îngrozitor care a avut loc din vina sa, Jinbee caută să ia locul tatălui său ca membru al Biroului Magistraturii Insectelor. În călătoria sa acolo, o întâlnește pe frumoasa Haru, o tânără care ajută la administrarea casei de ceai a familiei sale, și este nevoit să își folosească sabia pentru a o salva de la o soartă macabră. Acest act de curaj îi aduce un loc în Magistratura Insectelor. Va reuși oare acest exterminator începător să scape țara de hoardele de insecte ce mișună în orașe?

Despre serie

În Japonia feudală, locuitorii din Edo sunt asediați de insecte gigantice care fac ravagii pe pământ. Oamenii imploră cu disperare guvernul să facă ceva în acest sens. Astfel, se înființează Biroul Magistraturii Insectelor, care adună războinici puternici pentru a se apăra împotriva apariției dăunătorilor. Mushibugyou îl urmărește pe Jinbee Tsukishima, un tânăr care se străduiește să devină un maestru spadasin precum tatăl său. Pentru a ispăși un incident îngrozitor care a avut loc din vina sa, Jinbee caută să ia locul tatălui său ca membru al Biroului Magistraturii Insectelor. În călătoria sa acolo, o întâlnește pe frumoasa Haru, o tânără care ajută la administrarea casei de ceai a familiei sale, și este nevoit să își folosească sabia pentru a o salva de la o soartă macabră. Acest act de curaj îi aduce un loc în Magistratura Insectelor. Va reuși oare acest exterminator începător să scape țara de hoardele de insecte ce mișună în orașe?

Lasă un comentariu

Comentarii

0 comentarii la „Mushibugyo – Episodul 5

Social
Despre A-Evolution
logo
Acest site este un proiect creat de fani pentru fanii de anime și manga subtitrate gratuit in română. Vă mulțumim că ați ales să vizionați seriile preferate pe site-ul nostru!
Despre vizionarea episoadelor
Episoadele pot fi vizionate de pe forum! Imaginile puse în postări duc spre postările de pe forum, nu spre site-uri dubioase care să vă bage viruși în PC-uri, telefoane etc. 🙂
Dă o bere la echipă 🍺
donare-image
Recomandare