logo

A-Evolution

Anime - Evolution || Anime online || Manga online
post-thumb
My Dress-up Darling / Sono Bisque Doll wa Koi wo Suru – Episodul 01
avatar
Dragoș 01/02/2022 0 831
Sometimes people use thought to not participate in life.
My Dress-up Darling / Sono Bisque Doll wa Koi wo Suru – Episodul 01
Cineva care trăiește într-o lume total diferită de a mea
Zerox Dragoș Dragoș Dragoș
Click pentru a viziona
*Butonul "Click pentru a viziona" te va duce spre postarea de pe site-ul nostru principal unde poţi viziona episodul / filmul / capitolul manga.
My Dress-up Darling / Sono Bisque Doll wa Koi wo Suru

My Dress-up Darling / Sono Bisque Doll wa Koi wo Suru Episodul 1 rosub tradus in romana

V-ați întrebat vreodată cum este să fii colegul timid din clasă de care dă o persoană extrovertită și ajunge „să te ia sub aripă”? Ei bine, My Dress-up Darling, cunoscut și ca Sono Bisque Doll wa Koi wo Suru este acest gen de poveste. În ea îl avem pe Wakana Gojou, un tânăr retras cu un hobby neobișnuit pentru tinerii de astăzi… Și pe Kitagawa Marin, o fată foarte frumoasă, sociabilă, care mereu vorbește cu zâmbetul pe buze despre pasiunile sale.

Oare cum credeți că se va termina? Vom vedea în acest episod. Găsiți Sono Bisque Doll wa Koi wo Suru / My Dress up Darling in romana rosub tradus pe A-Evolution.

Despre serie

Traumatizat de o întâmplare din copilărie cu o prietenă de-a lui care s-a simțit oripilată de iubirea lui pentru păpușile tradiționale, artizanul aspirant Wakana Gojou își petrece zilele sale de elev retras, găsindu-și liniștea în sala de economie casnică a liceului său. Pentru Wakana, oameni precum frumoasa Marin Kitagawa, o fată la modă care mereu are prieteni cu ea, este efectiv un extraterestru dintr-o altă lume. Dar când vesela și niciodată timida Marin dă peste Wakana cosând după școală, intră val-vârtej și încearcă să-și atragă colegul tăcut în hobby-ul ei secret: cosplayul! Oare inima frântă a lui Wakana va putea să reziste invaziei acestui extraterestru fermecător?!

My Dress-up Darling online rosub, My Dress-up darling in romana, My Dress-up Darling tradus
Lasă un comentariu

Comentarii

0 comentarii la „My Dress-up Darling / Sono Bisque Doll wa Koi wo Suru – Episodul 01

Social
Despre A-Evolution
logo
Acest site este un proiect creat de fani pentru fanii de anime și manga subtitrate gratuit in română. Vă mulțumim că ați ales să vizionați seriile preferate pe site-ul nostru!
Despre vizionarea episoadelor
Episoadele pot fi vizionate de pe forum! Imaginile puse în postări duc spre postările de pe forum, nu spre site-uri dubioase care să vă bage viruși în PC-uri, telefoane etc. 🙂
Dă o bere la echipă 🍺
donare-image
Recomandare