logo

A-Evolution

Anime - Evolution || Anime online || Manga online
post-thumb
My Dress-up Darling / Sono Bisque Doll wa Koi wo Suru – Episodul 02
avatar
Dragoș 06/02/2022 0 827
Sometimes people use thought to not participate in life.
My Dress-up Darling / Sono Bisque Doll wa Koi wo Suru – Episodul 02
Vrei să te grăbești?
Dragoș Dragoș Dragoș Dragoș
Click pentru a viziona
*Butonul "Click pentru a viziona" te va duce spre postarea de pe site-ul nostru principal unde poţi viziona episodul / filmul / capitolul manga.
My Dress-up Darling / Sono Bisque Doll wa Koi wo Suru

În episodul 02 din My Dress-up Darling a.k.a Sono Bisque Doll tradus in romana… Kitagawa îi prezintă lui Gojou lumea pasiunii ei. Lui îi pică greu, la început, fiind un lucru total neașteptat pentru el… Adică nu în fiecare zi afli că o colegă de clasă populară are niște pasiuni pentru jocurile și animeurile 18+.

My Dress-up Darling / Sono Bisque Doll wa Koi wo Suru image

Totuși, mișcat de iubirea pe care o arată pentru pasiunea ei, decide să o ajute. Ea, nerăbdătoare, alege să-i facă o surpriză lui Gojou și vine în weekend pentru a-i lua măsurătorile pentru costum. Totuși, era prima oară când o fată venise pe la Gojou și el devine agitat și va trece prin o mie și una de stări până la finalul activității.

I mean…

My Dress-up Darling / Sono Bisque Doll wa Koi wo Suru - Episodul 02 photo

Așadar, vă mulțumim că urmăriți My Dress-up Darling / Sono Bisque Doll – Episodul 02 online subtitrat / tradus in romana rosub pe A-Evolution.

Despre serie

Traumatizat de o întâmplare din copilărie cu o prietenă de-a lui care s-a simțit oripilată de iubirea lui pentru păpușile tradiționale, artizanul aspirant Wakana Gojou își petrece zilele sale de elev retras, găsindu-și liniștea în sala de economie casnică a liceului său. Pentru Wakana, oameni precum frumoasa Marin Kitagawa, o fată la modă care mereu are prieteni cu ea, este efectiv un extraterestru dintr-o altă lume. Dar când vesela și niciodată timida Marin dă peste Wakana cosând după școală, intră val-vârtej și încearcă să-și atragă colegul tăcut în hobby-ul ei secret: cosplayul! Oare inima frântă a lui Wakana va putea să reziste invaziei acestui extraterestru fermecător?!

My Dress-up Darling online rosub, My Dress-up darling in romana, My Dress-up Darling tradus
Lasă un comentariu

Comentarii

0 comentarii la „My Dress-up Darling / Sono Bisque Doll wa Koi wo Suru – Episodul 02

Social
Despre A-Evolution
logo
Acest site este un proiect creat de fani pentru fanii de anime și manga subtitrate gratuit in română. Vă mulțumim că ați ales să vizionați seriile preferate pe site-ul nostru!
Despre vizionarea episoadelor
Episoadele pot fi vizionate de pe forum! Imaginile puse în postări duc spre postările de pe forum, nu spre site-uri dubioase care să vă bage viruși în PC-uri, telefoane etc. 🙂
Dă o bere la echipă 🍺
donare-image
Recomandare