logo

A-Evolution

Anime - Evolution || Anime online || Manga online
post-thumb
My Dress-up Darling / Sono Bisque Doll wa Koi wo Suru – Episodul 04
avatar
Dragoș 08/02/2022 0 920
Sometimes people use thought to not participate in life.
My Dress-up Darling / Sono Bisque Doll wa Koi wo Suru – Episodul 04
Sunt ale iubitei tale?
Zerox Dragoș Dragoș Dragoș
Click pentru a viziona
*Butonul "Click pentru a viziona" te va duce spre postarea de pe site-ul nostru principal unde poţi viziona episodul / filmul / capitolul manga.
My Dress-up Darling / Sono Bisque Doll wa Koi wo Suru

Avem episodul 04 din My Dress-up Darling / Sono Bisque Doll wa Koi wo Suru rosub tradus in romana online! Odată ce Kitagawa îi spune că evenimentul cu cosplay-uri începe în două săptămâni… Gojou se simte presat de timp în realizarea costumului. Așadar, ajunge să se dea peste cap ca să îl poată termina în timpul acelui interval de timp.

Vă mulțumim că alegeți să vizionați seria pe A-Evolution!

Lista de episoade: My Dress-up Darling / Sono Bisque Doll wa Koi wo Suru – listă de episoade.

my dress-up darling rosub episodul 04, my dress up darling online in romana, my dress up darling ep 4, sono bisque doll online tradus

Despre serie

Traumatizat de o întâmplare din copilărie cu o prietenă de-a lui care s-a simțit oripilată de iubirea lui pentru păpușile tradiționale, artizanul aspirant Wakana Gojou își petrece zilele sale de elev retras, găsindu-și liniștea în sala de economie casnică a liceului său. Pentru Wakana, oameni precum frumoasa Marin Kitagawa, o fată la modă care mereu are prieteni cu ea, este efectiv un extraterestru dintr-o altă lume. Dar când vesela și niciodată timida Marin dă peste Wakana cosând după școală, intră val-vârtej și încearcă să-și atragă colegul tăcut în hobby-ul ei secret: cosplayul! Oare inima frântă a lui Wakana va putea să reziste invaziei acestui extraterestru fermecător?!

My Dress-up Darling online rosub, My Dress-up darling in romana, My Dress-up Darling tradus
Lasă un comentariu

Comentarii

0 comentarii la „My Dress-up Darling / Sono Bisque Doll wa Koi wo Suru – Episodul 04

Social
Despre A-Evolution
logo
Acest site este un proiect creat de fani pentru fanii de anime și manga subtitrate gratuit in română. Vă mulțumim că ați ales să vizionați seriile preferate pe site-ul nostru!
Despre vizionarea episoadelor
Episoadele pot fi vizionate de pe forum! Imaginile puse în postări duc spre postările de pe forum, nu spre site-uri dubioase care să vă bage viruși în PC-uri, telefoane etc. 🙂
Dă o bere la echipă 🍺
donare-image
Recomandare