logo

A-Evolution

Anime - Evolution || Anime online || Manga online
post-thumb
Nomad: Megalo Box 2 – Pachet Complet
avatar
Dragoș 12/03/2022 0 241
Sometimes people use thought to not participate in life.
Nomad: Megalo Box 2 – Pachet Complet
Toate episoadele
Zerox Dragoș Dragoș Dragoș, sNkClAuDiU
Click pentru a viziona
*Butonul "Click pentru a viziona" te va duce spre postarea de pe site-ul nostru principal unde poţi viziona episodul / filmul / capitolul manga.
Nomad: Megalo Box 2

Aici găsiți toate episoadele din Nomad: Megalo Box 2 online rosub tradus subtitrat in romana. Vă mulțumim că alegeți să vizionați seria pe A-Evolution!

megalo box 2
Despre serie

În cele din urmă, „Gearless” Joe a fost cel care a cucerit titlul de campion al Megaloniei, un prim turneu organizat vreodată de tip megalobox. Fanii de pretutindeni au fost hipnotizați de ascensiunea meteorică a lui Joe care a apărut din cel mai adânc inel subteran ajungând sus în doar trei luni și fără utilizarea uneltelor. Șapte ani mai târziu, „Gearless” Joe se luptă în meciuri underground. Încrustat cu cicatrici și încă o dată punându-și echipamentul, dar acum cunoscut doar ca Nomad…

In colaborare cu: Shinobi-Fansub!

Lasă un comentariu

Comentarii

0 comentarii la „Nomad: Megalo Box 2 – Pachet Complet

Social
Despre A-Evolution
logo
Acest site este un proiect creat de fani pentru fanii de anime și manga subtitrate gratuit in română. Vă mulțumim că ați ales să vizionați seriile preferate pe site-ul nostru!
Despre vizionarea episoadelor
Episoadele pot fi vizionate de pe forum! Imaginile puse în postări duc spre postările de pe forum, nu spre site-uri dubioase care să vă bage viruși în PC-uri, telefoane etc. 🙂
Dă o bere la echipă 🍺
donare-image
Recomandare