logo

A-Evolution

Anime - Evolution || Anime online || Manga online
post-thumb
Rail Romanesque – Episodul 02
avatar
Amza 26/11/2021 0 246
Rail Romanesque – Episodul 02
Grupurile de Breakout ale Destinului
Arctic Gabs Dragoș AraZeL
Click pentru a viziona
*Butonul "Click pentru a viziona" te va duce spre postarea de pe site-ul nostru principal unde poţi viziona episodul / filmul / capitolul manga.
Rail Romanesque

Vizionare plăcută la al doilea episod din Rain Romanesque! Mulțumim că alegeți să vizionați seria pe A-Evolution!

Despre serie

Este anul 1989. După ce națiunea lui Hinomoto a fost destabilizată în urma ultimului Război Mondial, dezvoltarea rapidă tehnologică a oferit o șansă renașterii sale. Ingineria de top a dat naștere avioanelor, motoarelor cu benzină și tehnologiei geomagnetice, revoluționând transportul. Căile ferate au fost uitate complet în paragină și, în consecință, înlocuite cu mijloace de transport mult mai eficiente.

În ciuda tuturor acestor lucruri, un grup de Lorzi cu chef de viață doresc să readucă la viață gloria uitată a căilor ferate. Lorzii Căilor Ferate sunt personificați drept niște fete vesele și pline de viață care reprezintă fiecare propria sa cale ferată, iar acestea se întâlnesc în orașul Ohitoyo pentru Summit-ul Lorzilor Căilor Ferate, condus de Suzushiro, un Lord al Căilor Ferate Manoka. Împreună, grupul dorește să beneficieze de munca sa în echipă pentru a readuce gloria căilor ferate înapoi și pentru a intra într-o nouă eră a căilor ferate.

Lasă un comentariu

Comentarii

0 comentarii la „Rail Romanesque – Episodul 02

Social
Despre A-Evolution
logo
Acest site este un proiect creat de fani pentru fanii de anime și manga subtitrate gratuit in română. Vă mulțumim că ați ales să vizionați seriile preferate pe site-ul nostru!
Despre vizionarea episoadelor
Episoadele pot fi vizionate de pe forum! Imaginile puse în postări duc spre postările de pe forum, nu spre site-uri dubioase care să vă bage viruși în PC-uri, telefoane etc. 🙂
Dă o bere la echipă 🍺
donare-image
Recomandare