logo

A-Evolution

Anime - Evolution || Anime online || Manga online
post-thumb
Rail Romanesque – Pachet Complet
avatar
Dragoș 12/03/2022 0 316
Sometimes people use thought to not participate in life.
Rail Romanesque – Pachet Complet
Toate episoadele
Arctic Gabs Dragoș AraZel
Click pentru a viziona
*Butonul "Click pentru a viziona" te va duce spre postarea de pe site-ul nostru principal unde poţi viziona episodul / filmul / capitolul manga.
Rail Romanesque

Acesta este pachetul complet cu seria Rail Romanesque online rosub tradus subtitrat in romana!

Vizionare plăcută și vă mulțumim că alegeți să vizionați seria pe A-Evolution!

rail romanesque
Despre serie

Este anul 1989. După ce națiunea lui Hinomoto a fost destabilizată în urma ultimului Război Mondial, dezvoltarea rapidă tehnologică a oferit o șansă renașterii sale. Ingineria de top a dat naștere avioanelor, motoarelor cu benzină și tehnologiei geomagnetice, revoluționând transportul. Căile ferate au fost uitate complet în paragină și, în consecință, înlocuite cu mijloace de transport mult mai eficiente.

În ciuda tuturor acestor lucruri, un grup de Lorzi cu chef de viață doresc să readucă la viață gloria uitată a căilor ferate. Lorzii Căilor Ferate sunt personificați drept niște fete vesele și pline de viață care reprezintă fiecare propria sa cale ferată, iar acestea se întâlnesc în orașul Ohitoyo pentru Summit-ul Lorzilor Căilor Ferate, condus de Suzushiro, un Lord al Căilor Ferate Manoka. Împreună, grupul dorește să beneficieze de munca sa în echipă pentru a readuce gloria căilor ferate înapoi și pentru a intra într-o nouă eră a căilor ferate.

Lasă un comentariu

Comentarii

0 comentarii la „Rail Romanesque – Pachet Complet

Social
Despre A-Evolution
logo
Acest site este un proiect creat de fani pentru fanii de anime și manga subtitrate gratuit in română. Vă mulțumim că ați ales să vizionați seriile preferate pe site-ul nostru!
Despre vizionarea episoadelor
Episoadele pot fi vizionate de pe forum! Imaginile puse în postări duc spre postările de pe forum, nu spre site-uri dubioase care să vă bage viruși în PC-uri, telefoane etc. 🙂
Dă o bere la echipă 🍺
donare-image
Recomandare