logo

A-Evolution

Anime - Evolution || Anime online || Manga online
(Serie: Mashle)
post-thumb
This Art Club Has a Problem – Episodul 01
avatar
Dragoș 29/10/2021 0 791
Sometimes people use thought to not participate in life.
This Art Club Has a Problem – Episodul 01
Acești oameni au probleme / La revedere, Uchimaki
Dragoș Gabs Dragoș sNkClAuDiU Dragoș
Click pentru a viziona
*Butonul "Click pentru a viziona" te va duce spre postarea de pe site-ul nostru principal unde poţi viziona episodul / filmul / capitolul manga.
This Art Club Has a Problem

Această serie este, după părerea mea, una destul de bună pentru genurile „comedie” și „romantism”. Este bună pentru animeurile scurte pe care vei să le vezi ca să te relaxezi cu o poveste oarecum simpluță.

Sper să vă placă acest prim episod, și vă mulțumim că ați ales să urmăriți seria This Art Club Has a Problem pe A-Evolution. O vizionare plăcută vă doresc!

Despre serie

Mizuki Usami este o membră pasionată de clubul de arte al școlii, însă clubul are o problemă… Usami este singura membră care ia lucrurile în serios! Președintele leneș doarme constant în timpul activităților iar Collete n-a mai venit la club în mod regulat de ceva vreme. Uchimaki Subaru, în ciuda faptului că este un artist excepțional care ar putea câștiga un premiu dacă ar încerca, este obsedat cu desenarea unei soții 2D perfecte.
Ușor de digerat și cu un ton comedic, Kono Bijutsubu ni wa Mondai ga Aru! urmăreșste povestea lui Usami în timp ce se străduie să ducă la bun sfârșit activități ale clubului, deseori întreruptă de echipa ei bună de nimic plus faptul că îl place pe Subaru.

Lasă un comentariu

Comentarii

0 comentarii la „This Art Club Has a Problem – Episodul 01

Social
Despre A-Evolution
logo
Acest site este un proiect creat de fani pentru fanii de anime și manga subtitrate gratuit in română. Vă mulțumim că ați ales să vizionați seriile preferate pe site-ul nostru!
Despre vizionarea episoadelor
Episoadele pot fi vizionate de pe forum! Imaginile puse în postări duc spre postările de pe forum, nu spre site-uri dubioase care să vă bage viruși în PC-uri, telefoane etc. 🙂
Dă o bere la echipă 🍺
donare-image
Recomandare