logo

A-Evolution

Anime - Evolution || Anime online || Manga online
post-thumb
This Art Club Has a Problem – Episodul 03
avatar
Dragoș 10/01/2022 0 249
Sometimes people use thought to not participate in life.
This Art Club Has a Problem – Episodul 03
Unde e lucrul pe care îl caut? / Bob scurt / Sărut indirect
Tofan Dragoș Dani199 Dev Dani199
Realizat în parteneriat cu Manga-Kids
Click pentru a viziona
*Butonul "Click pentru a viziona" te va duce spre postarea de pe site-ul nostru principal unde poţi viziona episodul / filmul / capitolul manga.
This Art Club Has a Problem

Vizionare plăcută la episodul 3 din This Art Club Has a Problem !

Vă mulțumim că alegeți să urmăriți această serie pe A-Evolution!

Despre serie

Mizuki Usami este o membră pasionată de clubul de arte al școlii, însă clubul are o problemă… Usami este singura membră care ia lucrurile în serios! Președintele leneș doarme constant în timpul activităților iar Collete n-a mai venit la club în mod regulat de ceva vreme. Uchimaki Subaru, în ciuda faptului că este un artist excepțional care ar putea câștiga un premiu dacă ar încerca, este obsedat cu desenarea unei soții 2D perfecte.
Ușor de digerat și cu un ton comedic, Kono Bijutsubu ni wa Mondai ga Aru! urmăreșste povestea lui Usami în timp ce se străduie să ducă la bun sfârșit activități ale clubului, deseori întreruptă de echipa ei bună de nimic plus faptul că îl place pe Subaru.

Lasă un comentariu

Comentarii

0 comentarii la „This Art Club Has a Problem – Episodul 03

Social
Despre A-Evolution
logo
Acest site este un proiect creat de fani pentru fanii de anime și manga subtitrate gratuit in română. Vă mulțumim că ați ales să vizionați seriile preferate pe site-ul nostru!
Despre vizionarea episoadelor
Episoadele pot fi vizionate de pe forum! Imaginile puse în postări duc spre postările de pe forum, nu spre site-uri dubioase care să vă bage viruși în PC-uri, telefoane etc. 🙂
Dă o bere la echipă 🍺
donare-image
Recomandare