logo

A-Evolution

Anime - Evolution || Anime online || Manga online
(Serie: Mieruko-chan)
post-thumb
Cross Game – Episodul 04
avatar
Amza 23/10/2021 0 453
Cross Game – Episodul 04
Armă secretă
Zerox189 Xiphion. Dani199 Arazel
Realizat în parteneriat cu Manga-Kids
Click pentru a viziona
*Butonul "Click pentru a viziona" te va duce spre postarea de pe site-ul nostru principal unde poţi viziona episodul / filmul / capitolul manga.
Cross Game

Al patrulea episod din Cross Game!

Despre serie

Kou Kitamura şi Aoba Tsukishima sunt deseori în contradicție—chiar dacă familiile lor se întâmplă să fie prieteni apropiați și parteneri de afaceri. Deși singurul copil al unui deținător de magazin sportiv, Kou nu a fost niciodată interesat să joace baseball. In ciuda acestor lucuri, posedă un talent deosebit datorită vizitelor la centrul local de baseball condus de familia Tsukushima. Pe de altă parte, Aoba iubește să joace basebal și este un jucător celebru cu formă grozavă pe teren.

Oricum, aceștia doi care par complet opuși au ceva foarte important în comun—Wakaba Tsukishima, sora mai mare a lui Aoba și viitoarea iubită a lui Kou. Admirată de duo-ul certăreț, wakaba este de multe ori catalizatorul care oprește certurile dintre cei doi. Dar chiar dacă realizează sau nu că au mai multe în comun decât vor să admită, doar timpul va spune. Baseball-ul s-ar putea să fie chiar lucrul de care cei doi au nevoie pentru a-și depăși problemele personale.

Lasă un comentariu

Comentarii

0 comentarii la „Cross Game – Episodul 04

Social
Despre A-Evolution
logo
Acest site este un proiect creat de fani pentru fanii de anime și manga subtitrate gratuit in română. Vă mulțumim că ați ales să vizionați seriile preferate pe site-ul nostru!
Despre vizionarea episoadelor
Episoadele pot fi vizionate de pe forum! Imaginile puse în postări duc spre postările de pe forum, nu spre site-uri dubioase care să vă bage viruși în PC-uri, telefoane etc. 🙂
Dă o bere la echipă 🍺
donare-image
Recomandare